Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή, δείτε ποιος αυτοκτονεί!

11 Ιουν. 2020 - 12:19 | Media
Άγριες Μέλισσες: Η μεγάλη ανατροπή, δείτε ποιος αυτοκτονεί!

Ένα αναπάντεχο σπόιλερ βγήκε για το αγαπημένο σήριαλ εποχής Άγριες Μέλισσες,  το οποίο θα συγκλονίσει τους τηλεθεατές και θα φέρει τα πάνω κάτω στις Άγριες Μέλισσες. Σύμφωνα με το MYtv, ο Μελέτης και η Πηνελόπη ετοιμάζονται να κλεφτούν και να αρχίσουν μια νέα ζωή μακριά από όλους και από όλα. Παράλληλα, η Ανέτ σχεδιάζει να επιστρέψει στο Παρίσι μαζί με τον Μελέτη κι εκεί να του αποκαλύψει ότι είναι γιος της. Έντρομη, όμως, αποκαλύπτει ότι ο Μελέτης και η Πηνελόπη το έχουν σκάσει μέσα στη νύχτα με ένα φορτηγό του Δούκα.

Ο Μελέτης που είναι ο γιος της Ανέτ, στις Άγριες Μέλισσες και ο ίδιος το αγνοεί μέχρι τώρα, σύντομα θα το μάθει με άσχημο τρόπο και θα οδηγηθεί σε απόγνωση.

Η Ανέτ ενημερώνει τον Δούκα ενώ το φορτηγό χαλάει στη διαδρομή και οι δύο νέοι συνεχίζουν με τα πόδια. Όταν τους εντοπίζουν, η Πηνελόπη αναγκάζεται να ακολουθήσει τον πατέρα της κι εκείνος διώχνει τον Μελέτη από το Διαφάνι. Έτσι, η Ανέτ αναγκάζεται να αποκαλύψει στον Μελέτη την αλήθεια. Ο Μελέτης είναι σοκαρισμένος ακούγοντας ποια είναι η βιολογική του μητέρα, καθώς συνειδητοποιεί πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του. Δεν μπορεί να το διαχειριστεί και επιχειρεί να δώσει τέλος στη ζωή του. Την ίδια στιγμή, η Πηνελόπη ζητά μπροστά σε όλους στις Άγριες Μέλισσες, διαζύγιο από τον Κλεομένη.