MasterChef: Ο Βαρθαλίτης δίνει τα μισά λεφτά του επάθλου στον Σταυρή!

18 Ιουν. 2020 - 11:36 | Media
MasterChef: Ο Βαρθαλίτης δίνει τα μισά λεφτά του επάθλου στον Σταυρή!

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης ήταν ο μεγάλος νικητής του Masterchef, ο οποίος λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος είχε εκμυστηρευτεί στους κριτές ότι σε συνεννόηση με τον Σταυρή, ο “χαμένος” θα πάρει 10.000 ευρώ από τα 50.000 ευρώ που είναι το έπαθλο.

Ωστόσο, ο Σταύρος καλεσμένος στην εκπομπή “Φωλιά των ΚούΚου” αποκάλυψε ότι αποφάσισε να μοιραστεί το έπαθλο και να δώσει στον πρώην συμπαίκτη του το 50% του ποσού που κέρδισε!

«Έναν συμβολαιογράφο ζητάω παρακαλώ. Να έρθει ένας συμβολαιογράφος να μας φτιάξει γιατί πάει 50 – 50 το έπαθλο. Όταν λέει κάτι ο Βαρθαλίτης κρατάει τον λόγο του. Είχαμε πει κάτι σαν κολατσιό, αλλά τώρα είπαμε 50 – 50. Ειδικά με εμάς τους δύο, επειδή ότι λέγαμε μέσα στο παιχνίδι το έχουμε κρατήσει, αν μη τι άλλο τώρα που ξεκινάει η πραγματική μας ζωή και οι συνεργασίες που έχουμε να κάνουμε και δεν θέλω να τον χάσω -ελπίζω ούτε κι αυτός να θέλει να με χάσει- ότι λέμε θα το τηρήσουμε γιατί θέλουμε να έχουμε αυτή την υγιή σχέση που είχαμε και στο παιχνίδι» είπε συγκεκριμένα, αφήνοντας έκπληκτους τους παρουσιαστές της εκπομπής.