Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη Στάνκογλου - Οριστικό το τέλος του "Θωμά Κυπραίου"

20 Ιουν. 2020 - 06:49 | Media
Άγριες Μέλισσες: Αποκάλυψη Στάνκογλου - Οριστικό το τέλος του "Θωμά Κυπραίου"

Άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για την αποχώρηση του Γιάννη Στάνκογλου από τις "Άγριες Μέλισσες" ή πιο συγκεκριμένα του Κυπραίου από το Διαφάνι.

Μιλώντας στον "Τηλεθεατή", ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε το τέλος του συγκεκριμένου ρόλου ο οποίος μάλιστα θα έπρεπε να έχει ήδη ολοκληρωθεί αλλά πήρε παράταση εώς τον Οκτώβριο.

Οι τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία να δουν τον τρόπο με τον οποίο οι συγγραφείς θα ολοκληρώσουν την ιστορία του Κυπραίου.

Διαβάστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

- Διαβάζουμε το τελευταίο διάστημα πολλά σενάρια για την ολοκλήρωσή του ρόλου και για πιθανή αποχώρησή σας από τη σειρά. Να διευκρινίσουμε τι ισχύει και τι όχι;

"Ήταν μια συμφωνία για 145 επεισόδια. Λόγω της αναγκαστικής παύσης των δύο μηνών, παρατείνεται η συμμετοχή μου μέχρι να γυριστεί και το τελευταίο. Οπότε κατά τον Οκτώβρη θα δούμε το τέλος αυτής της ιστορίας, που κανονικά θα τελείωνε τώρα".

- Είναι οριστικό και όχι κάτι που μπορεί να ανατραπεί, ανάλογα με το πώς θα πάει η ιστορία;

"Νομίζω πως είναι οριστικό. Η Μελίνα έχει γράψει την πορεία του χαρακτήρα, πρέπει να δούμε τον ήρωα να παίρνει την κατάσταση στα χέρια του".

- Εντελώς στα χέρια του; Θα κρεμαστεί;

"Δεν ξέρουμε και αν ξέρουμε, δεν λέμε...".

- Πώς είναι το πλαίσιο της συνεργασίας σας στις "Άγριες μέλισσες";

"Είναι εξαιρετικό. Από την πρώτη στιγμή που πήρα το σενάριο στα χέρια μου και άρχισα να διαβάζω, κατάλαβα ότι κάνουν εξαιρετική δουλειά. Η Μελίνα και οι συνεργάτες της ξέρουν τι θα πει σενάριο, τι θα πει ανατροπή και πώς στήνεις μια ιστορία -και μάλιστα σε καθημερινή σειρά, που είναι ακόμα πιο δύσκολο".