Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις κάνει ο κοινοτάρχης του χωριού

21 Ιουν. 2020 - 16:25 | Media
Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύψεις κάνει ο κοινοτάρχης του χωριού

Τις δικές του αποκαλύψεις για τη συνέχεια της αγαπημένης σειράς εποχής του ΑΝΤ1 κάνει ο τηλεοπτικός "Τόλιας", ο κοινοτάρχης στο Διαφάνι, Χρήστος Πλαΐνης, μιλώντας στο TV Κους Κους.

Διαβάστε ένα απόσπασμα της συνέντευξης

Πότε θα ολοκληρώσετε τα γυρίσματα για τη φετινή σεζόν;

Θα κάνουμε γυρίσματα έως τις 10 Αυγούστου για να βγάλουμε επεισόδια και για την επόμενη σεζόν. Ημερολογιακά, όμως, δεν ξέρω πότε θα τελειώσουμε τα γυρίσματα αυτού του κύκλου. Έχουμε μέλλον ακόμη.

Να υποθέσω ότι όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει είναι δύσκολα τα γυρίσματα με τα κοστούμια εποχής;

Ακριβώς. Μέχρι πριν από τον κορονοϊό, η εποχή που είχαμε στην πραγματικότητα συμβάδιζε με την εποχή του σεναρίου. Τώρα, όμως, με τις καθυστερήσεις στο σίριαλ έχουμε ακόμη χειμώνα, οπότε είναι δύσκολο.

Περιμένατε ότι ο ρόλος του Τόλια θα εξελιχθεί με αυτόν τον τρόπο;

Όταν διάβασα το σενάριο και μίλησα με τη σεναριογράφο μας, εντυπωσιάστηκα από τον ρόλο μου. Περίμενα το πού θα οδηγηθεί ο χαρακτήρας, γνώριζα για την αλλαγή τη συμπεριφοράς του, όμως σίγουρα είναι ένας ήρωας που άλλαξε και εξέπληξε όχι μόνο το κοινό αλλά και εμένα σε κάποια σημεία.Άλλωστε, οι άνθρωποι αλλάζουν μέσα στα χρόνια και τους καιρούς. Ο Τόλιας επηρεάστηκε από τους συγχωριανούς του, από τις εξελίξεις στο Διαφάνι, οπότε άλλαξε στάση.

Τελικά θα μονιάσετε με την Παγώνα και θα παραμείνει απέναντι στον Δούκα;

Έχουμε δει την αλλαγή του προσώπου του Τόλλια, εναντιώνεται πλέον στις τακτικές του Δούκα. Πιστεύει ότι η βιομηχανική ζώνη θα ευνοήσει το χωριό. Έτσι, λοιπόν, προσπαθεί να στηρίξει το χωριό αλλά οι δυσκολίες και τα εμπόδια θα είναι πολλά. Αναφορικά με την Παγώνα, όντως προσπαθούν να μονιάσουν, προσπαθούν να κολλήσουν το σπασμένο γυαλί. Δεν ξέρουμε πώς θα εξελιχθεί.

Θα είστε στη δεύτερη σεζόν του σίριαλ;

Ναι, θα είμαι.