Εκτροχιάζεται η κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες - Η αυτοκτονία που θα τους "παγώσει" όλους

29 Ιουν. 2020 - 15:14 | Media
Εκτροχιάζεται η κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες - Η αυτοκτονία που θα τους "παγώσει" όλους

Εκτροχιάζεται η κατάσταση στην οικογένεια των Σεβαστών μετά την αποκάλυψη πως Πηνελόπη και Μελέτης είναι ξαδέρφια. Η αυτοκτονία ωστόσο που... έρχεται θα τους «παγώσει» όλους στις Άγριες Μέλισσες.

Κι ενώ η Πηνελόπη ζει το δικό της δράμα με την εξαφάνιση του Μελέτη εδώ και τέσσερις μήνες, εκείνος επιστρέφει στο σπίτι των Σεβαστών και ρίχνει βόμβα μεγατόνων όταν μπροστά σε όλους αποκαλύπτει την αλήθεια. «Πού ήσουν; Γιατί γύρισες;», τον ρωτάει ο Δούκας και ο Μελέτης του απαντάει: «Σε βόλευε να μη γυρίσω... θείε!». Ολοι σοκάρονται. «Μα, τι συμβαίνει; Δούκα, πως του επιτρέπεις να σου μιλάει έτσι;», λέει η Μυρσίνη, ενώ η Ανέτ αναφωνεί ένα «γιε μου», παγώνοντας τους πάντες.

«Θεία, τι λες; Τι γίνεται; Θα μας πει κάποιος», αναρωτιέται ο Κωνσταντής και ο Μελέτης παραδέχεται: «Είμαστε ξαδέλφια, Κωνσταντή! Είμαι γιος της Ανέτ. Βλέπεις μεγάλωσα στους στάβλους, αλλά είμαι ένας Σεβαστός». 

Η κατάσταση της οικογένειας εκτροχιάζεται

Η «βόμβα» που ρίχνει γκρεμίζει οριστικά και συθέμελα την ηρεμία όλης της οικογένειας. Ολοι οι Σεβαστοί σοκάρονται με τις αποκαλύψεις και απαιτούν εξηγήσεις. «Ανέτ, είναι αλήθεια; Μα επιτέλους ας μας εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει», φωνάζει η Μυρσίνη και η Ανέτ δεν ξέρει τι να απαντήσει! Ενώ υπόλογος είναι και ο Δούκας που βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων. Η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί λεπτό το λεπτό.

Ο Δούκας δεν απαντάει τίποτα σε κανέναν και απαιτεί να πάνε στο γραφείο του ο Μελέτης και η Ανέτ για να μιλήσουν: «Μη μας ενοχλήσει κανείς», διατάζει την υπόλοιπη οικογένεια. «Τι θέλεις; Γιατί το έκανες αυτό;», τον ρωτάει ο Δούκας και ο Μελέτης παρουσία και της Ανέτ, αποκαλύπτει τους λόγους για τους οποίους επέστρεψε αλλά και τις απαιτήσεις που έχει και από τους δύο: «Θα μείνω μακριά από την Πηνελόπη, αλλά θα διώξετε τον Κλεομένη από δίπλα της! Από εδώ και στο εξής δεν θέλω να έχω με κανέναν σας καμία σχέση. Και μην τολμήσετε να με ενοχλήσετε ξανά».

Σε κίνδυνο θα μπει και η εγκυμοσύνη της Δρόσως, αφού μια αιμορραγία και έντονοι, φρικτοί πόνοι θα την κάνουν να αιμορραγήσει. Η Ασημίνα και ο Νικηφόρος θα περάσουν μια νύχτα τρόμου. Τ

Την ίδια ώρα, η Πηνελόπη αρνείται να δεχτεί όσα συμβαίνουν! Από τη μια ζει σ’ έναν γάμο που δεν θέλει και από την άλλη ερωτεύτηκε και έκανε έρωτα με τον ξάδελφό της. Η ντροπή που νιώθει είναι μεγάλη! Πώς θα μπορεί από εδώ και στο εξής να αντικρίσει τον Μελέτη, την Ανέτ, αλλά και την Ασημίνα που ξέρουν τον έρωτά της για τον Μελέτη; Πώς θα μπορεί να συναναστρέφεται με τον ξάδελφό της; Πώς θα μπορέσει να τον ξε-αγαπήσει από τη μια στιγμή στην άλλη; Ολα αυτά ριζώνουν στο μυαλό της και η μόνη λύση στο πρόβλημά της είναι να βάλει τέλος στη ζωή της! Ετσι παίρνει χάπια για να πεθάνει! Η Αγορίτσα τη σώζει την τελευταία στιγμή και όλοι στέκονται στο πλευρό της. Κι ενώ στο σπίτι των Σεβαστών έχουν έρθει τα πάνω-κάτω, ο Δούκας παίρνει μια σημαντική απόφαση που θα αλλάξει το κλίμα.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi