Γυναίκα χωρίς όνομα - Επόμενα επεισόδια: Ελεύθερη η Μελίτη, το άλλοθι της Κάτιας καταρρέει στη δίκη

29 Ιουν. 2020 - 12:32 | Media
Γυναίκα χωρίς όνομα - Επόμενα επεισόδια: Ελεύθερη η Μελίτη, το άλλοθι της Κάτιας καταρρέει στη δίκη

Καθηλωτικές είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, «Γυναίκα χωρίς όνομα». 

Η Μελίτη εγκλωβισμένη ζητά επίμονα από τη Μάρθα να την αφήσει να δει τη μητέρα της, που της έχει λείψει τόσο πολύ. Την ίδια ώρα, η Μαρίνα εξακολουθεί να πιστεύει ότι η κόρη της ζει. Σύντομα μια πληροφορία έρχεται να ενισχύσει τη διαίσθησή της και να αναπτερώσει τις ελπίδες της. Παράλληλα, η Κάτια και ο Φώτης προσπαθούν να κάνουν τη Μάρθα να μιλήσει για τις σχέσεις της με τον Χατζή. Εκείνη αρνείται τα πάντα, αλλά αντιλαμβάνεται ότι τα περιθώρια στενεύουν επικίνδυνα και πως η ώρα που οι σκοτεινές πράξεις της θα αποκαλυφθούν πλησιάζει. Χωρίς να χάσει άλλο χρόνο, παίρνει την απόφαση να το σκάσει από την Ελλάδα το συντομότερο δυνατόν.

Η Μελίτη, έχοντας καταλάβει ότι η Μάρθα της λέει ψέματα, προσπαθεί να επικοινωνήσει με τη Μαρίνα. Η τελευταία με τον Κωστή στο πλευρό της σπεύδει στο σπίτι της Μάρθας. Είναι όμως αργά, η Μελίτη δεν βρίσκεται πια εκεί. Η Μάρθα έχει προλάβει να φύγει μαζί της. Και ενώ η απελπισμένη Μαρίνα πηγαίνει στον αστυνόμο, η Μελίτη καταφέρνει να ξεφύγει από τα χέρια της Μάρθας. Επιτέλους μετά από ημέρες αγωνίας μητέρα και κόρη είναι και πάλι μαζί. Ο φόβος όμως εξακολουθεί να πλανάται στην ατμόσφαιρα, καθώς η Μάρθα εξακολουθεί να κυκλοφορεί αθέατη και κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να ετοιμάζει. Εν τω μεταξύ, η Κάτια ζει τις δικές της στιγμές άγχους. Η δίκη πλησιάζει και η σκέψη ότι μπορεί να καταδικαστεί την τρομάζει. Η δίκη ξεκινά με τις καλύτερες συνθήκες, καθώς οι καταθέσεις του Αργύρη και του Φώτη δημιουργούν ένα θετικό κλίμα. Η Μαρίνα θα βρεθεί μπροστά σε δίλημμα όταν ο εισαγγελέας προχωρά σε μια πρόταση συμβιβασμού.

Εκείνη, όμως, είναι αποφασισμένη να μην αφήσει τη μητέρα της να καταδικαστεί για ένα έγκλημα που δεν έκανε, γνωρίζοντας ότι το άλλοθι της Κάτιας κρέμεται από την τήρηση ή μη της συμφωνίας που έχει κάνει ο Αργύρης με την Εύα. Η τελευταία, όμως, καταπατά τη συμφωνία με συνέπεια την… κατάρρευση του άλλοθι. Οι ελπίδες για αθώωση της Κάτιας εξανεμίζονται, αλλά η Μαρίνα δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Κρατά έναν άσο στο χέρι της.