Είναι επίσημο: Η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή ζώνη του Alpha! Συνεργασία – έκπληξη

12 Ιουλ. 2020 - 19:13 | Media
Είναι επίσημο: Η Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή ζώνη του Alpha! Συνεργασία – έκπληξη

Στην πρωινή εκπομπή του Νίκου Μάνεση εμφανίστηκε, το πρωί της Κυριακής, η Ελεονώρα Μελέτη. Η παρουσιάστρια του Alpha, λαμπερή και χαρούμενη ανακοίνωσε επίσημα το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα και μάλιστα στον οικοδεσπότη της εκπομπής που θα είναι και το επόμενο τηλεοπτικό της "ταίρι". Έτσι στον σταθμό της Κάντζας η πρωινή ζώνη εμπλουτίζεται από τις 11:00 – 13:00 με την παρουσία της Ελεονώρας Μελέτη η οποία θα έχει μάλιστα αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση.

Όπως σχολίασαν οι δύο δημοσιογράφοι και παρουσιαστές, στον αέρα του "Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση", η πρωινή ενημερωτική εκπομπή είναι ήδη στημένη και καθ’ όλα έτοιμη ώστε να βγει ακόμα και το αυριανό πρωινό. Οι συνθήκες, βέβαια, και ο προγραμματισμός του Alpha τοποθετούν την πρεμιέρα μέσα στο Σεπτέμβρη.

"Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή.

Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο" σημείωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μάνεσης.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi