Επικαιρότητα:

Σάστισαν στο The Booth. Αγαπημένος ηθοποιός προσποιήθηκε πως ζητάει λύση στο πρόβλημα του

16 Ιουλ. 2020 - 15:59 | Media
Σάστισαν στο The Booth. Αγαπημένος ηθοποιός προσποιήθηκε πως ζητάει λύση στο πρόβλημα του

Μια απρόσμενη έκπληξη, τηλεφωνική, είχαν το μεσημέρι της Πέμπτης στο The Booth η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία, η Σοφία Μουτίδου και η Σοφία Κουρτίδου.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι τηλεφωνικές γραμμές με τα προβλήματα των τηλεθεατών κυλούσαν ομαλά και η γυναικεία παρέα προσπαθούσε να δώσει λύσεις, ο 23χρονος Σοφοκλής πήρε τηλέφωνο!

«Λέγομαι Σοφοκλής, είμαι 23 χρονών και θέλω να γίνω ηθοποιός. Ζήτησα να μιλήσω μαζί σας γιατί σας θαυμάζω πάρα πολύ και θα ήθελα να με αξιώσει ο Θεός κάποια στιγμή να παίξω μαζί σας» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Κρατερός Κατσούλης ως Σοφοκλής στην καλή του φίλη, Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Παράλληλα, αφού μίλησε όμορφα και για τις υπόλοιπες κυρίες της εκπομπής του OPEN, ο αγαπημένος ηθοποιός και παρουσιαστής αναφέρθηκε στην… ηλικία της Πηνελόπης Αναστασοπούλου βάζοντας την σε υποψίες! Όταν, δε, επέλεξε να αποκαλυφθεί, η μεσημεριανή παρέα σάστισε και ξέσπασε σε γέλια!

«Πήρα να σας πω ότι είστε υπέροχες, πανέμορφες» τόνισε, λίγο αργότερα, ο Κρατερός Κατσούλης προσθέτοντας πως «σας αγαπώ και σας φιλώ πολύ»!