Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που θα αναστατώσουν το Διαφάνι

05 Αυγ. 2020 - 10:32 | Media
Άγριες Μέλισσες: Τα νέα πρόσωπα που θα αναστατώσουν το Διαφάνι

Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει ο δεύτερος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ένας κύκλος όμως, εντελώς διαφορετικός από τον πρώτο, καθώς η σεναριογράφος της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στις ιστορίες των ηρώων. Όλα όσα ξέρουμε θα ανατραπούν, νέοι έρωτες θα ξεκινήσουν, καινούργιες ιστορίες θα μας απασχολήσουν και οι κάτοικοι στο Διαφάνι θα έρθουν αντιμέτωποι με αποκαλύψεις και γεγονότα που θα συγκλονίσουν.

Φυσικά, όμως, για να συμβούν όλα αυτά σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στις Άγριες Μέλισσες και πρόκειται να εμπλακούν είτε στις νέες ιστορίες που ανοίγουν είτε σε παλαιότερες. Έτσι, στα καινούργια επεισόδια της νέας σεζόν θα δούμε σταδιακά να μπαίνουν οι ηθοποιοί Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Γιάννης Νταλιάνης, Στέλλα Γκίκα, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Συμεών Τσακίρης, Δημήτρης Μαζιώτης και Νικόλας Πολίτης.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η δίκη της Ελένης για το φόνο του Σέργιου Σεβαστού θα είναι η εξέλιξη που θα μας απασχολήσει περισσότερο αρχικά στις Άγριες Μέλισσες. Αυτό γιατί η Ελένη θα προφυλακιστεί και θα ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας της στις δικαστικές αίθουσες. Εκεί θα κριθεί όχι μόνο το μέλλον της ίδιας, αλλά και οι σχέσεις ανάμεσα σε όλους τους κατοίκους. Άλλοι θα σταθούν στο πλευρό της και άλλοι αναμένεται να τη λογοκρίνουν και να βρεθούν απέναντί της.

Ο Βασίλης Μπισμπίκης θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη ζωή της Ελένης, καθώς η γνωριμία τους γίνεται κάτω από τις δύσκολες συνθήκες των φυλακών. Ο Γιάννης Νταλιάνης, ο Συμεών Τσακίρης και ο Δημήτρης Μαζιώτης αναμένεται να εμπλακούν κι εκείνοι στην υπόθεση της δίκης, ενώ οι πρώτες φωτογραφίες από τα συγκεκριμένα γυρίσματα της σειράς Άγριες Μέλισσες ήδη έχουν κυκλοφορήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό που θέλουν οι ιθύνοντες της σειράς είναι οι Άγριες Μέλισσες να συνεχίσουν να “τσιμπούν” υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και τη νέα σεζόν, γι’ αυτό οι τονωτικές ενέσεις δεν αφορούν μόνο τις νέες ιστορίες, αλλά στηρίζονται πολύ και στα καινούργια πρόσωπα.

 

Πηγή: MYtv