Big Brother: Ξέσπασε σε λυγμούς η Ραΐσα Κόντι. Δεν περιμένω τίποτα από κανέναν

02 Σεπ. 2020 - 06:19 | Media
Big Brother: Ξέσπασε σε λυγμούς η Ραΐσα Κόντι. Δεν περιμένω τίποτα από κανέναν

Η εξομολόγηση για τα δύσκολα χρόνια της ζωής της λύγισαν την νεαρή παίκτρια του Big Brother από την Αλβανία που δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Σε μια έντονη συναισθηματικά στιγμή ήρθε, στο επεισόδιο του «Big Brother» το βράδυ της Τρίτης, η Ραΐσα Κόντι όταν θέλησε να μοιραστεί ένα τραγούδι με τους συμπαίκτες της πριν βρεθεί στο δωμάτιο επικοινωνίας. «Είναι ένα τραγούδι του οποίου οι στίχοι είναι πολύ κοντά στη ζωή μου, γιατί εκεί που πέφτω ξανασηκώνομαι» τόνισε στους συμπαίκτες της και με εξομολογητική διάθεση αποκάλυψε τις δυσκολίες της ζωής της.

«Δεν περιμένω τίποτα από κανέναν, είμαι περήφανη. Ζω με τη μάνα μου. Είναι δύσκολη η καθημερινότητά μου, ειδικά τα τελευταία χρόνια που έκανα διάφορες δουλειές, δεν έχω ηρεμία.

Νιώθω μοναξιά γιατί μου λείπουν μια οι κολλητές μου που είναι στην Αλβανία. Δεν μου λείπει η πατρική φιγούρα γιατί η μάνα μου ήταν τα πάντα», είπε μεταξύ άλλων.

«Δεν στεναχωριέμαι για τη ζωή που έχω κάνει γιατί αυτή με έχει κάνει πιο δυνατή. Αν δεν είχα ζήσει αυτή τη ζωή, όμως, δεν θα ήμουν τώρα εδώ. Δεν πρόλαβα να σπουδάσω, να κάνω αυτό που γουστάρω και αναγκάστηκα να δουλέψω για να καταφέρω να ζω», είπε σε άλλο σημείο βουρκωμένη.

Η παίκτρια ήρθε στην Ελλάδα πριν από 7 χρόνια.

Επιζητά τον έρωτα αλλά κυρίως θέλει να κερδίσει στο Big Brother για να αποδείξει, σε όσους δεν την πίστευαν, ότι μπορεί να καταφέρει τα πάντα! Εάν μπορούσε να δημιουργήσει ένα νόμο, θα τιμωρούσε αυστηρά όσους κάνουν bullying.