Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου: Της είπα ότι δεν χωράς στο Καφέ της Χαράς

11 Σεπ. 2020 - 06:46 | Media
Χάρης Ρώμας για Σοφία Μουτίδου: Της είπα ότι δεν χωράς στο Καφέ της Χαράς

Στον Αρτ και τη Φωλιά των Κου Κου μίλησε ο Χάρης Ρώμας, μια μέρα μετά τις δηλώσεις που έκανε η Σοφία Μουτίδου για το Καφέ της Χαράς, όπου εξομολογήθηκε πως «απ’ ότι βλέπω δεν θα είμαι στη σειρά».

Ο Χάρης Ρώμας, λοιπόν, απάντησε για τις δηλώσεις της γνωστής ηθοποιού, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως υπήρχε πρόβλημα με τα γυρίσματα, λόγω του “The Booth”.

«Υπάρχει πρόβλημα εφόσον βρίσκεται σε μια εκπομπή αυτή τη στιγμή και μάλιστα καθημερινή. Υπάρχει θέμα με το πώς μπορούν να συνδυαστούν τα γυρίσματα. Δηλαδή, δεν μπορούμε να κάνουμε ένα για έναν ηθοποιό ένα ειδικό πρόγραμμα ούτως ώστε να χωρέσει στα γυρίσματα.

Η Σοφία μου είναι πολύ αγαπητή και πολύ αξιόλογη συνάδελφος, αλλά αυτό είναι συνισταμένη πολλών παραγόντων. Το σενάριο είμαστε εγώ και η Χατζησοφιά, ότι θέλουμε κάνουμε, ότι θέλουμε κόβουμε και ότι θέλουμε προσθέτουμε. Και να υπάρχει, αν δεν μπορεί να ενταχθεί στα γυρίσματα, θα κοπεί και θα ενταχθεί μια άλλη ιστορία.

Με τη Σοφία έχουμε να μιλήσουμε αρκετό καιρό, από τότε που μου είπε το πρόγραμμά της, αλλά πραγματικά χωρίς να θέλω να υποτιμήσω την πολύ αγαπημένη φίλη, το πρόγραμμα του Καφέ γίνεται με 20 άτομα που πρέπει να συνυπάρξουν, δεν γίνεται πάνω σε κανένα άτομο. Όταν μου είπε το πρόγραμμά της, της είπα ότι “δεν χωράς”», είπε ο Χάρης Ρώμας.