Χαμός με Ρώμα ‑ Μουτίδου για το Καφέ της Χαράς

Χαμός με Ρώμα ‑ Μουτίδου για το Καφέ της Χαράς

Ένταση επικράτησε στον αέρα του «Πρωινού» τη Δευτέρα σχετικά με την αποκάλυψη πως η Σοφία Μουτίδου δεν θα είναι στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς».

Αφορμή στάθηκε νέα βίντεο που ανέβασε η ηθοποιός στο Youtube με το οποίο εξηγεί τους λόγους που δε θα βρίσκεται στα νέα επεισόδια της σειράς.

Η Σοφία Μουτίδου διέψευσε τον Χάρη Ρώμα και υποστήριξε πως δε θα βρίσκεται στη σειρά για οικονομικούς λόγους, ενώ ανέφερε πως πήρε τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα και στο μόνο που δεν τα βρήκαν ήταν τα λεφτά και όχι το πρόγραμμα.

 «Ο Χάρης Ρώμας βρήκε έναν φανταστικό διάλογο που κάναμε οι δυο μας για το πρόγραμμά μου. Οι λόγοι που δεν θα είμαι στο Καφέ της Χαράς είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν ζήτησα ποτέ να τους επιβάλλω το δικό μου πρόγραμμα. Πήρα τηλέφωνο τον Χάρη Ρώμα για να του πω ότι θα κάνω διευκρινιστική δήλωση. Ο Χάρης Ρώμας μού απάντησε… ο λόγος σου απέναντι στον δικό μου» είπε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Κατόπιν παρενέβη τηλεφωνικά ο Χάρης Ρώμας, ο οποίος επέμεινε πως το φορτωμένο πρόγραμμα της Σοφίας Μουτίδου ήταν ο κύριος λόγος που δεν θα τη δούμε στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς», ωστόσο επιβεβαίωσε και τα όσα ειπώθηκαν περί οικονομικών διαφορών με την ηθοποιό.