Αγγελική: Το «σκάσε» της Αθηνάς Αργυρού «παγώνει» τη νύφη και την κόρη της

21 Σεπ. 2020 - 15:18 | Media
Αγγελική: Το «σκάσε» της Αθηνάς Αργυρού «παγώνει» τη νύφη και την κόρη της

Η Αγγελική έκανε πρεμιέρα στον αέρα του Alpha και οι τηλεθεατές έστρεψαν πάνω της τα βλέμματα τους.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, στις 21.00 θα δούμε πως: Η Σοφία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Παύλο  -εκείνος  κατηγορεί την Τζένη πως τον παγίδεψε. Η Αγγελική ενημερώνει τον Μιχάλη πως η ίδια έστειλε την Σοφία στο ξενοδοχείο και εκείνος ανησυχεί για την ασφάλειά της, ο Παύλος μπορεί να γίνει πραγματικά επικίνδυνος. Η Κατερίνα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα αισθήματά του Μιχάλη ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει απ’ το σπίτι. Η Αθηνά, επιχειρεί να αποτρέψει τη Σοφία απ’ το να εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη. Η Αγγελική έρχεται πιο κοντά με τον Νικόλα, πράγμα που κάνει τον Μιχάλη να ζηλεύει τόσο που στο τέλος ομολογεί στην Αγγελική τα αληθινά του αισθήματα προς αυτήν. Ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο έχει τρομερές συνέπειες για την υγεία της Αθηνάς.

Η σκηνή που «παγώνει» το αίμα

Στο αποψινό επεισόδιο, της «Αγγελικής» υπάρχει μια σκηνή η οποία θα «παγώσει» το αίμα των τηλεθεατών.

Η Αθηνά Αργυρού (Φιλαρέτη Κομνηνού) διαπληκτίζεται με τη νύφη της και την αδελφή της, Σοφία (Δήμητρα Σιγάλα) και Ιωάννα (Εριέττα Μανούρη) αντίστοιχα και δίνει μία συμβουλή:«Αν κάθε γυναίκα που ανακάλυπτε ότι ο άνδρας της πηγαίνει με άλλη τον χώριζε, δεν θα υπήρχαν πλέον οικογένειες».

«Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες γυναίκες και δεν καταλαβαίνω τι λες» της απαντάει η νύφη της.

«Δεν καταλαβαίνεις τι λέω; Να είσαι δυνατή, αυτό λέω. Αφού δεν είναι αυτός, να είσαι εσύ» αποκρίνεται εκείνη.

Τότε όμως, στη συζήτηση μπαίνει η κόρη της, Ιωάννα. «Όχι δεν της λες να είναι δυνατή, να κάνει πάλι το βλάκα της λες» λέει στη μητέρα της.

«Πρόσεχε εσύ! Εγώ δεν σε προσβάλω» προειδοποιεί η μητέρα.

«Ούτε εγώ σε προσέβαλα. Τόσο καιρό η Σοφία το παλεύει και ο γιος σου την έχει γραμμένη κανονικά. Τώρα έρχεσαι εσύ και της λες να είναι δυνατή και ιστορίες» απαντάει η κόρη της.

«Σκάσε! Άκουσες; Σκάσε!» φωνάζει τότε η Αθηνά και «παγώνει» την κόρη της αλλά και τη νύφη της.