Επικαιρότητα:

Σπαραγμός στις Άγριες Μέλισσες – Θεοδοσία και Ελένη σε ανατρεπτικό τετ α τετ

23 Σεπ. 2020 - 11:16 | Media
Σπαραγμός στις Άγριες Μέλισσες – Θεοδοσία και Ελένη σε ανατρεπτικό τετ α τετ

 Η απόφαση του δικαστηρίου στη δίκη της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες, πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία σε όλους. Η Ελένη καταδικάζεται να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή. Πριν προλάβει, όμως, να συνειδητοποιήσει τι την περιμένει, η ζωή της γίνεται κόλαση.

Η Θεοδοσία, σύμφωνα με όσα γράφει στο MYtv η Σοφία Τσίρκα, αντιλαμβάνεται πόσο μεγάλο λάθος έκανε όταν εκβίασε την Ελένη να ομολογήσει το έγκλημά της. Η ίδια, μάλιστα, επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή για να ζητήσει συγχώρεση και, κάτω από το βάρος της απόφασης του δικαστηρίου, οι δύο γυναίκες συμφιλιώνονται.

Την ίδια στιγμή, στις Άγριες Μέλισσες, ο Δούκας, θορυβημένος από το ένταλμα σύλληψης εναντίον του, καταστρώνει με τη βοήθεια του Μελέτη και του Κωνσταντή ένα σχέδιο διαφυγής, παρά τις αντιρρήσεις της Μυρσίνης. Πριν φύγει, όμως, θα κάνει μια τελευταία κίνηση, που θα σοκάρει όλη την οικογένεια, καθώς αφήνει τον Νικηφόρο υπεύθυνο για όλη την οικογενειακή περιουσία και τις επιχειρήσεις.

Την επόμενη μέρα, η Ελένη μπαίνει στην αίθουσα του δικαστηρίου με θάρρος, έτοιμη να ακούσει την ετυμηγορία και να αντιμετωπίσει την μοίρα της. Οι δικοί της άνθρωποι, που την στηρίζουν όλο το διάστημα της δίκης, βρίσκονται στο πλευρό της. Ο πρόεδρος, όμως, είναι καταπέλτης. Ανακοινώνει πως η Ελένη καταδικάζεται και θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της στη φυλακή.

Όλοι στις Άγριες Μέλισσες είναι σοκαρισμένοι από την απόφαση του δικαστηρίου. Οι τρεις αδελφές, σε έναν σπαρακτικό αποχωρισμό, βρίσκονται ενώπιον της ωμής πραγματικότητας. Ο Λάμπρος δίνει όρκους αγάπης, ενώ η Ελένη του ζητάει να την ξεχάσει, καθώς περιμένει τη μεταφορά της στη φυλακή που θα περάσει το υπόλοιπο της ζωής της. Ο Λάμπρος βλέπει σε μια μέρα να χάνει όλο του τον κόσμο και η Ασημίνα με τη Δρόσω χάνουν το στήριγμά τους και το μόνο που τις ενώνει πια είναι το θανάσιμο μυστικό τους.