Επικαιρότητα:

GNTM 3: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι

23 Σεπ. 2020 - 17:20 | Media
GNTM 3: Αυτοί είναι οι 20 παίκτες που μπαίνουν στο σπίτι

Το GNTM 3 επέστρεψε ανανεωμένο και πολύ διαφορετικό. Τη φετινή σεζόν, για πρώτη φορά, αγόρια και κορίτσια θα «κονταροχτυπηθούν» για τον τίτλο.

Οι διαδικασία των auditions τελείωσε, οι παίκτες που πέρασαν στην επόμενη φάση περπάτησαν ξανά μπροστά στους κριτές φορώντας τα δικά τους ρούχα στη δοκιμασία του ID Catwalk και οι καλύτεροι πραγματοποίησαν την πρώτη τους φωτογράφιση.

Οι κριτές παρακολούθησαν την πρώτη αυτή φωτογράφιση, έκριναν και βαθμολόγησαν και αποφάσισαν ποιοι είναι οι 20 παίκτες που θα μπουν στο σπίτι του GNTM.

Ας γνωρίσουμε καλύτερα τα 10 κορίτσια και τα 10 αγόρια, που τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου, θα μπουν στο σπίτι του GNTM, με απόλυτο στόχο την κατάκτηση του τίτλου και των επάθλων, τα οποία τη φετινή χρονιά είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, στο πιο απαιτητικό GΝΤΜ, που έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Τα 10 κορίτσια

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου: Με καταγωγή από την Ελλάδα και τη Σουηδία, η 21χρονη Αλεξάνδρα σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων και Interaction Design. Στην Ελλάδα επέστρεψε από τη Σουηδία, αποκλειστικά για το GNTM, καθώς είναι η ευκαιρία, που αναζητούσε για να μπει δυναμικά στο χώρο του modelling. Έχει ασχοληθεί ελάχιστα με το modelling κάνοντας κάποιες φωτογραφίσεις ενώ έχει περπατήσει στην πασαρέλα του AXDW.

Στον ελεύθερο της χρόνο, απολαμβάνει να μαγειρεύει, να παίζει τένις και πιάνο. Δηλώνει αναλυτική, μεθοδική και λίγο αναποφάσιστη. Στο GNTM θα προσπαθήσει να συνδυάσει το ελληνικό ταπεραμέντο με τη σκανδιναβική πειθαρχία ώστε να βρει το δρόμο προς την κορυφή. Motto: «Άδραξε τη στιγμή»

Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Μαρινέλα Ζύλα: Η Μαρινέλα είναι 20 ετών, κατάγεται από την Αλβανία αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ρέθυμνο. Από 9 ετών ασχολείται με το χορό και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως δασκάλα χορού. Στο ενεργητικό της μετράει πολλές διακρίσεις σε latin-ballroom αγώνες, ενώ είναι και πρωταθλήτρια Αλβανίας.

Εξοικειωμένη με τις υψηλές απαιτήσεις και την αυστηρή κριτική, ο ανταγωνισμός δεν είναι κάτι που τη φοβίζει. Με μεγαλύτερο αντίπαλο τον εαυτό της, επιδιώκει συνεχώς να ξεπερνά τα προσωπικά της όρια.

Το GNTM είναι η ευκαιρία, που αναζητούσε, για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το modelling. Αφήνει πίσω τους γονείς και τον αδελφό της, που θα της λείψουν πολύ και μπαίνει δυναμικά στο διαγωνισμό. Στο GNTM σκοπεύει να χορέψει τους αντιπάλους της στο δικό της ρυθμό. Motto: «where focus goes, energy flows»

Μαρινέλα Ζύλα

Χρύσα Καβράκη: Η Χρύσα είναι 20 ετών, κατάγεται από τα Χανιά και σπουδάζει στο Τμήμα Eπικοινωνίας και ΜΜΕ του Ε.Κ.Π.Α. Στον ελεύθερο της χρόνο, ασχολείται με την aerial yoga και την ακροβατική γυμναστική, κυρίως σε εξωτερικούς χώρους, ώστε να έρχεται σε επαφή με τη φύση.

Έχει μικρή εμπειρία στο χώρο του modelling και πιστεύει πως το GNTM θα της δώσει την ώθηση, που χρειάζεται, για να μπορέσει να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν. Aγαπά το modelling ως μορφή τέχνης καθώς προσφέρει εικόνες που ομορφαίνουν τη ζωή. Δεν χαρακτηρίζει τον εαυτό της ανταγωνιστικό, αλλά θεωρεί πως πρέπει να περνά καλά απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή. Motto: «Always be real»

Χρύσα Καβράκη

Παρασκευή Κερασιώτη: Η Παρασκευή είναι 19 ετών και κατάγεται από την Πάτρα. Δεν έχει ασχοληθεί με το modelling, πέρα από κάποιες ερασιτεχνικές φωτογραφίσεις. Το GNTM θα τη βοηθήσει να κάνει μια αρχή στο χώρο της μόδας, ώστε να της ανοιχτεί  ο δρόμος του επαγγελματικού modelling.

Στο παρελθόν έχει βιώσει ρατσισμό για τη Ρομά καταγωγή της, αλλά αυτό της δίνει περισσότερη θέληση να πετύχει τους στόχους της και να γίνει top model. Στο σπίτι του GNTM παίρνει τη φωτογραφία της μικρής της ανιψιάς, που θα της λείψει περισσότερο από όλους, για να τη βλέπει κάθε πρωί και να παίρνει δύναμη.Στόχος της να καταφέρει να ζήσει το όνειρο μέχρι το τέλος. Motto: «Μην αφήνετε τα όνειρα να παραμένουν όνειρα»

Παρασκευή Κερασιώτη

Ειρήνη Μητράκου: Η Ειρήνη είναι 18ετών και μεγάλωσε στην Αρτέμιδα Αττικής. Από το σχολικό θρανίο βρέθηκε στο σπίτι του GNTM για να δοκιμάσει τις δυνατότητές της στο modelling και να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στο διαγωνισμό.

Από παιδί της άρεσε ο χώρος του modelling, την εντυπωσίαζαν οι φωτογραφίσεις και η πασαρέλα. Ονειρεύεται να καταφέρει να πετύχει μια καριέρα αντίστοιχη της Sara Sampaio, που θαυμάζει. Το GNTM είναι η αφετηρία για να γνωρίσει τον κόσμο της μόδας.

Μπαίνοντας στο σπίτι του GNTM θα της λείψουν η οικογένειά της και οι φίλοι της, που αποχωρίζεται για πρώτη φορά. Θέλει όμως να αποδείξει ότι μπορεί να είναι η «ήρεμη δύναμη», που θα κάνει τη διαφορά. Motto: «Τα καλύτερα όνειρα συμβαίνουν όταν είσαι ξύπνιος»

Ειρήνη Μητράκου

Ξένια Μοτσκαλίδου: H Ξένια είναι 22 ετών, γεννήθηκε στη Μόσχα και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 9 ετών. Σπούδασε ζωγραφική και εικονογραφία, σχεδιάζει γραφικά για βιντεοπαιχνίδια και ασχολείται με το μακιγιάζ στα social media. Το GNTM είναι η πρώτη της επαγγελματική επαφή με το χώρο της μόδας.

Για την Ξένια το modelling αποτελεί μια μορφή δημιουργικής έκφρασης, με το μοντέλο να είναι το βασικό πρόσωπο σε αυτό το έργο τέχνης. Ονειρεύεται να καταφέρει να κάνει καριέρα, όχι μόνο ως plus size μοντέλο αλλά και ως influencer, που θα προωθεί το body positivity.

Στο μέλλον θέλει να ασχοληθεί με το σχέδιο μόδας και να αποκτήσει το δικό της brand, που θα εμπνέει τους ανθρώπους να αγαπούν τον εαυτό τους όπως είναι.

Motto: «the best thing you can wear is your confidence»

Ξένια Μοτσκαλίδου

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Η Μαριαγάπη είναι 19 ετών και ασχολείται με το modelling από τα 15, όταν και αποφάσισε από ένα βίντεο στα social media πως αυτή είναι η κατεύθυνση, που της αρέσει. Από τότε έχει περπατήσει σε πασαρέλες για τους Anna Molinari, Follie Follie, Αφροδίτη Χερά και έχει κάνει και κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις.

Σύμμαχος και μεγαλύτερος υποστηρικτής της , είναι η μητέρα της, που ως πρώην μοντέλο η ίδια, τη συμβουλεύει να έχει αυτοπεποίθηση και να είναι πάντα ο εαυτός της. Στον ελεύθερο χρόνο της γράφει στίχους παίζοντας μουσική με το γιουκαλίλι της, ασχολείται με τη φωτογραφία και το μοντάζ.

«Θα μου λείψει η γάτα μου αλλά και το να τρώω σοκολάτες, όποτε θέλω», λέει χαριτολογώντας. Στο GNTM έρχεται να χαράξει τη δική της πορεία στο χώρο του modelling.

Motto: «Μην περιμένεις την τέλεια στιγμή, πάρε εσύ τη στιγμή και κάνε την τέλεια»

Μαριαγάπη Ξυπολιά

Ίριδα Παπουτσή: Μπορεί η ταυτότητα της να γράφει Κωνσταντίνα, όμως η ίδια από μικρή ήθελε να τη φωνάζουν «Ίριδα». Είναι ένα όνομα, που την εκφράζει, αφού, όπως δηλώνει, είναι μια λέξη πολύχρωμη και χαρούμενη, σαν κι εκείνη.

Η Ίριδα είναι 25 ετών, κατάγεται από το Αγρίνιο αλλά ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ., αλλά επαγγελματικά ασχολείται με το χορό, με εξειδίκευση στο μπαλέτο, το σύγχρονο χορό και το commercial. O χορός της έχει προσφέρει πειθαρχία, αντοχή και ευλυγισία, που θα αποδειχτούν πολύτιμα εφόδια στο διαγωνισμό.

Όνειρο της, να μπορέσει να συνδυάσει τις 2 μεγάλες της αγάπες και να γίνει ένα διάσημο fashion model με δική της σχολή χορού. Στο GNTM ήρθε για να διεκδικήσει την πρώτη θέση. Άλλωστε  ξέρει να ισορροπεί με χάρη στα δύσκολα και να κλέβει την παράσταση.

Motto: «Όλα γίνονται για κάποιο λόγο»

Ίριδα Παπουτσή

Θεοδώρα Ρασέλ: Η Θεοδώρα ή όπως τη φωνάζουν όλοι Ρασέλ, είναι 24 ετών και κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και τις Σεϋχέλλες. Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι και έχει εμφανιστεί δίπλα σε καταξιωμένα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως η Άντζελα Δημητρίου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Βαλάντης και η Φανή Δρακοπούλου.

Πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων. Η Ρασέλ αγαπά πολύ όλες τις πλευρές της μόδας και παλιότερα διατηρούσε και δική της σειρά με μαγιό. Με το modelling έχει ασχοληθεί μόνο ερασιτεχνικά και το GNTM θα είναι η πρώτη επαγγελματική επαφή με το χώρο. Τη σαγηνεύει ο χώρος της τηλεόρασης και όπως δηλώνει θα ήθελε να γίνει η Ελληνίδα Oprah Winfrey.

Είναι δυναμική, εξωστρεφής και δεν φοβάται να πει αυτά που σκέφτεται. Μπαίνει αποφασισμένη στο διαγωνισμό του GNTM να υπερπηδήσει κάθε εμπόδιο, που θα βρεθεί μπροστά της.

Motto: «I wanna be on top and I can do it»

Θεοδώρα Ρασέλ

Λία Τσουζντάν: H Λία είναι 20 ετών και γεννήθηκε στο Χάρκοβο της Ουκρανίας. Στην Ελλάδα ήρθε το 2018, αφήνοντας πίσω την οικογένεια της, για να σπουδάσει στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Με πείσμα και επιμονή κατάφερε να μάθει ελληνικά σε 2 μόλις μήνες.

Όταν ήταν 13 ετών, scouters στην Ουκρανία της είχαν προτείνει να ασχοληθεί με το modelling, αλλά δεν το ακολούθησε τότε. Απελευθερωμένη και πιο ώριμη πια, αποφάσισε ότι θέλει να γίνει επαγγελματίας μοντέλο.

Η ίδια είναι ένα αντισυμβατικό κορίτσι, που ασχολείται με τις πολεμικές τέχνες, όπως το boxing και το muay thai, ακούει metal μουσική και γράφει ποιήματα και μυθιστορήματα. Θαυμάζει τα μοντέλα, που μέσα από τη δουλειά τους εκφράζουν την προσωπικότητά τους και δεν φοβούνται να δείξουν τον πραγματικό τους εαυτό.  Στο GNTM έρχεται να καταρρίψει τα στερεότυπα και να ξεχωρίσει.

Motto: «no pain, no gain»

Λία Τσουζντάν

Τα 10 αγόρια

Ανδρέας Αθανασόπουλος: Ο Ανδρέας είναι 19 ετών, μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Στο GNTM ήρθε γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και θέλει να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες. Στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Του αρέσουν το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing. Για τον Ανδρέα το GNTM είναι ένα λευκό, ημίγλυκο κρασί, που θέλει να απολαύσει, μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

Motto: «if you are good at something, never do it for free»

Ανδρέας Αθανασόπουλος

Παναγιώτης Αντωνόπουλος: Ο Παναγιώτης είναι 23 ετών και μεγάλωσε στους Αγίους Αναργύρους Λάρισας. Δραστηριοποιείται στον πρωτογενή τομέα ως αγρότης, κτηνοτρόφος και τυροκόμος.

Δηλώνει φανατικός τηλεθεατής του GNTM και πάντα έλεγε ότι αν ποτέ του δοθεί η ευκαιρία να μπει στο διαγωνισμό, θα την εκμεταλλευτεί. Με το modelling δεν έχει ασχοληθεί στο παρελθόν, οπότε περιμένει το GNTM να του δώσει την ώθηση να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. «Στη ζωή πρέπει να δίνουμε καθημερινά το 100% και να μην έχουμε απωθημένα».

Πιστεύει ότι το δυνατό του όπλο είναι η προσωπικότητα του. Είναι υπομονετικός, φιλόδοξος, προσαρμόζεται στις καταστάσεις και αντιμετωπίζει τη ζωή με χιούμορ. Θα του λείψει το χωράφι αλλά το έχει αφήσει στα έμπιστα χέρια του αδελφού του.  Στο GNTM δεν τον φοβίζει η σκληρή δουλειά, είναι κάτι που άλλωστε γνωρίζει καλά.

Motto: «Μπορείς να τα καταφέρεις σε ό,τι κι αν βάλεις στόχο»

Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Εμμάνουελ Ελόζιεουα: Ο Εμμάνουελ είναι 21 ετών, γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας και ήρθε στην Ελλάδα με την οικογένειά του σε ηλικία 5 ετών. Μένει στη Θεσσαλονίκη και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Σε ηλικία 18 ετών τον εντόπισε ένας φωτογράφος στη γειτονιά του και τον συμβούλευσε να ασχοληθεί με το modelling. Από τότε έχει μπει σε πρακτορείο και κάνει πλέον φωτογραφίσεις και διαφημιστικές καμπάνιες για εταιρίες στη Θεσσαλονίκη.

Το GNTM είναι η ευκαιρία του να εξελιχθεί ως μοντέλο μέσα από τις δοκιμασίες και να τον μάθει περισσότερο ο κόσμος της μόδας. Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει να λύνει γρίφους και puzzles, να κάνει IQ tests και να διαβάζει ιστορία και μυθολογία.  Με τσαγανό και χιούμορ είναι έτοιμος να ζήσει κάθε πρόκληση στο GNTM.

Motto: «be you, be now, be more, if not you and why not you?»

Εμμάνουελ Ελόζιεουα

Αιμιλιάνο Μάρκου: Ο Αιμιλιάνο είναι 20 ετών, γεννήθηκε στην Ελλάδα και κατάγεται από την Αλβανία. Σπουδάζει στη σχολή Εμποροπλοιάρχων, αγαπά τη θάλασσα και τα ταξίδια.

Μετρά λίγους μήνες στο χώρο του modelling αλλά έχει ήδη κάποιες φωτογραφίσεις στο ενεργητικό του, που έχουν λάβει θετικές κριτικές.  Στο παρελθόν έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο και το καράτε, ενώ περνά αρκετές ώρες στο γυμναστήριο. Είναι μεθοδικός, οργανωτικός και θέλει πάντα να έχει προγραμματισμό και στόχο.

Απεχθάνεται την απραγία και τη στασιμότητα. Για τον Emiliano κάθε μέρα είναι ένα δώρο, που δεν πρέπει να πετάς. Στα ...αχαρτογράφητα ύδατα του GNTM βάζει πλώρη για την κορυφή.

Motto: «Don't crack under pressure»

Αιμιλιάνο Μάρκου

Παναγιώτης Πέτσας: Ο Παναγιώτης είναι 22 ετών και ζει στην Αθήνα. Θέλει να ασχοληθεί με το modelling γιατί τον εξιτάρουν τα ταξίδια και οι άνθρωποι, που θα γνωρίσει μέσα από το χώρο. Το πάθος του είναι τα τατουάζ και σκοπεύει να καλύψει κάποια στιγμή όλο του το σώμα με σχέδια.

Η άλλη μεγάλη του αγάπη, που μάλιστα κληρονόμησε από τους γονείς του, είναι οι chopper μοτοσυκλέτες. Σε 10 χρόνια ονειρεύεται να έχει αφήσει το προσωπικό του στίγμα στο χώρο του modelling ως alternative μοντέλο και να λανσάρει το δικό του brand ρούχων. Στο GNTM έρχεται με «τέρμα γκάζι» και με στόχο τη νίκη.

Motto: «Η ζωή είναι μικρή, οπότε πρέπει να κάνεις μεγάλα πράγματα»

Παναγιώτης Πέτσας

Έντουαρντ Στεργίου: O Έντουαρντ είναι 24 ετών, γεννήθηκε στο Χμελνίτσκι της Ουκρανίας και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία 3 ετών. Είναι επαγγελματίας μοντέλο και έχει εργαστεί σε Πεκίνο, Σανγκάη, Χονγκ-Κονγκ και Μιλάνο.

«Μια ερωτική απογοήτευση στάθηκε ως η αφορμή για να ασχοληθώ με το modelling», εκμυστηρεύεται γελώντας. Πριν μπει στο χώρο της μόδας ήταν εσωστρεφής και αντικοινωνικός, όμως η δουλειά τον βοήθησε να βρει τον πραγματικό του εαυτό. Στο μυαλό του βρίσκεται πάντα η γιαγιά του η Ταμάρα, την οποία θέλει να κάνει περήφανη.

Η αναγνωρισιμότητα, που μπορεί να του προσφέρει το GNTM, υπήρξε το κίνητρο για τη συμμετοχή του. Στόχος του είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί, καθώς το μόνο εμπόδιο για να στεφθεί βασιλιάς θα είναι ο εαυτός του.

Motto: «when life gives you lemons, make a lemonade and enjoy»

Έντουαρντ Στεργίου

Δημοσθένης Τζουμάνης: Ο Δημοσθένης είναι 29 ετών και δραστηριοποιείται στο χώρο των πωλήσεων και του real estate. Έχει υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και δηλώνει ανταγωνιστικός, τελειομανής και νικητής.

Η πρώτη του επαφή με το χώρο της μόδας είναι το GNTM. Στόχος του είναι να ανακαλύψει πόσο μακριά μπορεί να φτάσει στο διαγωνισμό και να ζήσει το όνειρο του. Ως γνήσιος «γύπας» , δεν κρύβει ότι του αρέσει το φλερτ αλλά παραμένει πιστός στη σχέση του. Έρχεται ως ερασιτέχνης έτοιμος να ανταγωνιστεί τους επαγγελματίες επί ίσοις όροις.

Motto: «if you can dream it, you can do it»

Δημοσθένης Τζουμάνης

Κωνσταντίνος Τσεντολίνι: O Κωνσταντίνος είναι 18 ετών, κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη και έχει ρίζες από την Ιταλία. Ανήκει σε πρακτορείο από 6μηνών και έχει κάνει φωτογραφίσεις και διαφημιστικά στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δηλώνει ο ίδιος, νιώθει ότι γεννήθηκε για αυτό. Είναι party animal, αφοπλιστικά ειλικρινής, ευέξαπτος, κοινωνικός και αντικειμενικός. Δεν φοβάται την κριτική, καθώς, όπως δηλώνει, «το modelling είναι πρωταθλητισμός, που απαιτεί γερό στομάχι». Στο GNTM έρχεται για να δουλέψει και να μάθει δίπλα στους καλύτερους του χώρου.

Ονειρεύεται να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο και να περπατήσει για μεγάλους οίκους μόδας. Ελπίζει το χρυσό εισιτήριο για το σπίτι του GNTM να τον ταξιδέψει μέχρι τον τελικό.

Motto: «ό,τι και να κάνεις, κάν΄το με αυτοπεποίθηση»

Κωνσταντίνος Τσεντολίνι

Ηρακλής Τσουζίνοφ: O Ηρακλής είναι 20 ετών και είναι ένας σύγχρονος πολίτης του κόσμου. Με καταγωγή από τη Ρωσία και τη Γουινέα, γεννήθηκε στη Γερμανία, μεγάλωσε στη Ρωσία και από 8 ετών ζει στην Ελλάδα.  Το όνομα Ηρακλής το επέλεξε ο ίδιος γιατί από παιδί αγαπούσε την ελληνική μυθολογία.

Σπουδάζει σχέδιο μόδας και styling και ασχολείται με το modelling τα τελευταία 2 χρόνια. Το GNTM αποτελεί στοίχημα ζωής για τον Ηρακλή, να αποδείξει σε όσους δεν τον πίστευαν,  ότι μπορεί να τα καταφέρει.

Τη δύναμη του την αντλεί από τη μητέρα του, που υπήρξε πάντοτε το στήριγμα του και τον μεγάλωσε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Για τον Ηρακλή, το GNTM είναι η ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις του και να πετύχει τον προσωπικό του άθλο.

Motto: «Μέσα σε όλα!»

Ηρακλής Τσουζίνοφ

Σήφης Φαραντάκης: Ο Σήφης είναι 20 ετών και έρχεται από τα Χανιά της Κρήτης. Κληρονόμησε την αγάπη για τον αθλητισμό από την οικογένειά του, καθώς ο πατέρας και ο αδελφός του είναι πρωταθλητές ποδηλασίας.

Ο ίδιος σπουδάζει στο Τ.Ε.Φ.Α.Α Θεσσαλονίκης , έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία αλλά τον κέρδισε το κολύμπι και το γυμναστήριο. Στον ελεύθερο χρόνο του απολαμβάνει την πεζοπορία στα βουνά της Κρήτης, το ψαροντούφεκο και το να παίζει βιολί.

Τη δήλωση για το GNTM την έκανε ο αδελφός του, ο οποίος πιστεύει στις δυνατότητες του και τον στηρίζει σε αυτή του την επιλογή. Αν και δεν πίστευε ότι μπορούσε να μπει στο σπίτι του GNTM, ο στόχος του πλέον είναι να καταφέρει να φτάσει στη δεκάδα και από εκεί βήμα – βήμα, να βρεθεί στον τελικό. Στο GNTM σκοπεύει να ταράξει τα νερά και να ξεχωρίσει.

Motto: «if others can do it, why can’t you?»