Άγριες Μέλισσες: Βάφεται με αίμα το Διαφάνι – Απόπειρα δολοφονίας της Ελένης

Άγριες Μέλισσες: Βάφεται με αίμα το Διαφάνι – Απόπειρα δολοφονίας της Ελένης

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στο σήριαλ του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες, καθώς η δίκη της Ελένης οδεύει προς την τελική ευθεία, αλλά οι ανατροπές δεν λείπουν.

Η Μυρσίνη αναγκάζεται να καταθέσει, ύστερα από εκβιασμό του Κυπραίου, με σκοπό να δώσει περισσότερα ελαφρυντικά στην Ελένη. Θα υποκύψει τελικά στον εκβιασμό του ή θα υπερτερήσει το μίσος της για τη φόνισσα του γιου της;

Κυριευμένη από το μίσος της για τη φόνισσα του γιου της και διψώντας για εκδίκηση, οργανώνει τη δολοφονία της Λενιώς. Δίνει εντολή να σκοτώσουν την Ελένη.

Η Θεοδοσία παγιδευμένη και κυνηγημένη από τις τύψεις συναντά την Ελένη και της ζητά να τη συγχωρέσει. Δηλώνει μετανιωμένη για την πράξη της, για τον εκβιασμό, στον οποίο την υπέβαλε και ανάγκασε την αντίζηλό της να παραδοθεί, να ομολογήσει και να καταλήξει στη φυλακή, κινδυνεύοντας να βρεθεί στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Η Ελένη δείχνοντας ανωτερότητα και μεγαλείο ψυχής συγχωρεί την Θεοδοσία. Μάλιστα εκτυλίσσεται εκείνη τη στιγμή, μία πραγματικά, συγκινητική στιγμή με τις δύο γυναίκες να συμφιλιώνονται, αγκαλιάζοντας η μία την άλλη.

Λίγο πριν την τελική έκβαση της δίκης και ενώ όλοι περιμένουν την ετυμηγορία ακολουθούν άγριες σκηνές με έναν άγνωστο άντρα να επιχειρεί να σκοτώσει την Ελένη. Τότε η Θεοδοσία υπό το βάρος των τύψεων της δείχνοντας αυτοθυσία, μπαίνει μπροστά στην προσπάθειά της να τη σώσει και πέφτει νεκρή για την μέχρι πρότινος ερωτική της αντίζηλο.