Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες spoiler: 3 πρόσωπα κλειδί. Νέοι έρωτες για Μελέτη και Κωνσταντή

30 Σεπ. 2020 - 09:24 | Media
Άγριες Μέλισσες spoiler: 3 πρόσωπα κλειδί. Νέοι έρωτες για Μελέτη και Κωνσταντή

Εξελίξεις φωτιά περιμένουν τους τηλεθεατές της σειράς Άγριες μέλισσες, ο δεύτερος κύκλος της οποίας ξεκίνησε με την πολύκροτη δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού. Η σειρά, που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές με τις τρεις πρωταγωνίστριες Μαρία Κίτσου - Ελλη Τρίγκου - ∆ανάη Μιχαλάκη να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας, επιστρέφει με νέα πρόσωπα - ανάμεσα σε αυτά και τον ηθοποιό Αργύρη Πανταζάρα - και σεναριακές ανατροπές.

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα θα είναι και ο αδελφός του Κώστα Μαρτάκη, Νικόλας Πολιτάκης θα υποδυθεί έναν άντρα της ασφάλειας, ο οποίος θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη σειρά. Συγκεκριμένα, ο νέος ηθοποιός θα ταράξει τη ζωή του Θωμά Κυπραίου, καθώς θα αποκαλύψει το ένοχο παρελθόν του και θα τον οδηγήσει στο δικό του φινάλε.

Εκτός, όμως, από τον Νικόλα Πολιτάκη, ένας ακόμα ηθοποιός θα εισβάλει στις «Άγριες μέλισσες». Έπειτα από αρκετά χρόνια, ο Χάρης Σώζος επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα για την εκπομπή «Πρωινό», ο καταξιωμένος καλλιτέχνης θα υποδυθεί έναν μεγαλοτραπεζίτη που θα ονομάζεται Σωκράτης Θέμελης και θα έχει να κάνει με τα περιουσιακά ζητήματα της οικογένειας Σεβαστού.
Οι τρεις γυναίκες που θα μπουν στις Άγριες Μέλισσες

Σύμφωνα με ττο ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» τρεις γυναίκες θα μπουν στο καστ των Άγριων Μελισσών. Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παντελάκη θα κάνει μια συγκρατούμενη της Λενιώς που θα τη βοηθήσει να αποδράσει. Η Νεφέλη Κουλούρη θα υποδυθεί τη σύντροφο του Κωνσταντή, και η ηθοποιός Χρύσα Μιχαλοπούλου θα ερμηνεύσει την αγαπημένη του Μελέτη με την οποία θα συναντηθούν στο Παρίσι.Ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης μιλά για τον «Κωνσταντή» και τη «Βιολέτα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο ηθοποιός Γιάννης Κουκουράκης αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντής θα αφήσει τη Βιολέτα να ζήσει της ζωή της με τον Μιλτιάδη, ενώ είπε ότι δεν του αρέσουν τα spoilers και δεν βλέπει τηλεόραση. Μάλιστα, ο ηθοποιός που ασχολείται και με το μόντελινγκ είπε ότι δεν θα πήγαινε καν σε ένα παιχνίδι όπως το GNTM.
Γιάννης Νταλιάνης: Σταματάει για λίγο η δίκη με την παρέμβαση του Κυπραίου

Ο δικηγόρος της Λενιώς μίλησε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» για τη μεγάλη δίκη στις Άγριες Μέλισσες. Ακόμα και περαστικοί του ζητούν να τους υπερασπιστεί σε κάποια δίκη. Δείτε τι είπε ο ηθοποιός για τις εξελίξεις. Ο Δούκας θα βρεθεί σε δύσκολη θέση και θα πληρώσει. Θα είναι συγκλονιστική η κατάθεση της Ελένης, που θα καλύψει τις αδελφές της μέχρι το τέλος!
Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 30 Σεπτεμβρίου

Ο Κυπραίος συνεχίζει να ψάχνει τον άνθρωπο που ανάγκασε την Ελένη να παραδοθεί, στρέφοντας τις υποψίες του προς την οικογένεια Σεβαστού. Απ’ την άλλη, ο Λάμπρος μαθαίνει πως η Θεοδοσία ευθύνεται για την ομολογία της Ελένης. H Βιολέτα κάνει μια πρόταση στον Μιλτιάδη που πιστεύει πως θα τον χαροποιήσει ενώ ο Κυριάκος και η Ουρανία έρχονται αντιμέτωποι με μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή τους.

Ο Μελέτης αγοράζει τα χωράφια του Κλεομένη και ο Κωνσταντής τον αναγκάζει να ζητήσει διαζύγιο απ’ την Πηνελόπη, μπροστά σε όλους. Το ίδιο βράδυ, η Θεοδοσία ανακοινώνει μια σημαντική απόφαση στον Λάμπρο. O Κωνσταντής έρχεται αντιμέτωπος με τον Κλεομένη για τη συμφωνία τους όταν τον προλαβαίνουν κάποια ευχάριστα γεγονότα