Έξαλλοι Σκορδά - Περρής με τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη!

08 Οκτ. 2020 - 16:09 | Media
Έξαλλοι Σκορδά - Περρής με τις νέες δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη!

Ο Αλέξης Γεωργούλης σε ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε πρόσφαρα διευκρίνισε ότι δεν λαμβάνει 20.000 ευρώ το μήνα από την Ευρωβουλή όπως γράφτηκε αλλά… 25.000 ευρώ, εξηγώντας ωστόσο ότι αν δεν ξοδέψει αυτό το ποσό θα πρέπει να το επιστρέψει.

Στη ραδιοφωνική συνέντευξη που παραχώρησε ο Αλέξης Γεωργούλης, μίλησε για όλες τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, την υποκριτική, την Ευρωβουλή και την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού "Joker". Μάλιστα, ο ηθοποιός διόρθωσε τον δημοσιογράφο που αναφερόμενος στην αμοιβή του στην Ευρωβουλή λέγοντας πως ανέρχεται στα 25.000 ευρώ το μήνα και όχι στα 20.000.

"Αυτός ο μισθός δεν είναι 20.000 ευρώ. Το 20.000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25.000 ευρώ", ανέφερε ο Αλέξης Γεωργούλης.

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε ακόμα για τις υποχρεώσεις του ως ηθοποιός και ως ευρωβουλευτής και τα όσα είπε προκάλεσαν αίσθηση στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, με τον Βαγγέλη Περρή να ξεσπά κατά του ηθοποιού και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

"Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις Ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες", δήλωσε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις και αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει.

"Οι πολιτικοί δεν είναι σταρς. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20.000 ευρώ. Το 20.000, αυτός ο αριθμός υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25.000 ευρώ. Άρα, τα 20.000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25.000 που αφορούν στα έξοδα του γραφείου που αν δεν γίνουν θα πρέπει να δοθούν πίσω".

Οι δηλώσεις του σχολιάστηκαν έντονα με τον Βαγγέλη Περρή να λέει: "Παραδίνομαι! Δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά. Εκεί στις Βρυξέλλες που είναι με κάτι τον ψεκάζουν; Αυτά τα οποία λέει δεν χωράνε σε καμία λογική! Είναι παράλογα, είναι τρελά".

"Για τα χρήματα το έκανε, για κανέναν άλλο λόγο", είπε ξεκάθαρα η Φαίη Σκορδά και ο Βαγγέλης Περρής ξέσπασε για τη σύγκριση που έκανε ο Αλέξης Γεωργούλης μεταξύ ενός πατέρα και των υποχρεώσεων που έχει στο Joker: "Μεγίστη κουτοπονηριά, τόσο άστοχο που καταντάει προσβλητικό απέναντί μας. Είναι ανοησία".