Μαρία Μπακοδήμου - Πρεμιέρα για Style Me Up: Η ιστορία που συγκίνησε την παρουσιάστρια

12 Οκτ. 2020 - 15:12 | Media
Μαρία Μπακοδήμου - Πρεμιέρα για Style Me Up: Η ιστορία που συγκίνησε την παρουσιάστρια

Το Style Me Up με τη Μαρία Μπακοδήμου έκανε πρεμιέρα, αλλάζοντας την εικόνα και τη διάθεση της 29χρονης Βάσιας. Στο πρώτο επεισόδιο, η Βάσια Γεντίκη εμπιστεύθηκε τον Γιάννη Λάσκο, ο οποίος δημιούργησε για τη νεαρή κοπέλα ένα λουκ που αναδεικνύει τα δυνατά χαρακτηριστικά της και της χάρισε μια ριζικά ανανεωμένη εικόνα.

«Είμαι η Βάσια και είμαι 29 χρονών. Έχω ένα μικρό παιδάκι και έναν πανέμορφο άντρα. Δεν εργάζομαι. Ήρθα για να ανέβει η ψυχολογία μου. Διαγνώστηκα με λεμφώματα. Είναι ένα είδος καρκίνου. Έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπάνε και θέλω κι εγώ να κάνω κάτι για τον άντρα μου, που με έχει στηρίξει πολύ, και για τον εαυτό μου.

Θέλω να αρχίσω να μου αρέσω πάλι και να με αγαπήσω από την αρχή μου. Όπως ο άντρας μου που με είχε γνωρίσει πριν από δυόμισι χρόνια που ήμουν υγιής και το παιδάκι μου να δει πάλι τη μαμά του ευτυχισμένη» δήλωσε η πρώτη παίκτρια του «Style Me Up». Στη συνέχεια, η Βάσια αποκάλυψε πως το νόσημά της έχει γίνει επιθετικό προς τις χημειοθεραπείες και περιμένει να κάνει μεταμόσχευση μυελού των οστών όταν βρεθεί κάποιο συμβατό μόσχευμα.

Το νέο της στυλ «απογείωσε» όχι μόνο την εμφάνιση, αλλά και την ψυχολογία της. «Στην περίπτωσή μου η αισιοδοξία είναι μονόδρομος» ήταν το μήνυμα της 29χρονης Βάσιας, που έκανε μία κατάθεση ψυχής στην παρουσιάστρια και τους τρεις style coaches, μιλώντας για την περιπέτεια της υγείας της. Η Βάσια ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε όταν είδε τη νέα εικόνα της, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της.