Επικαιρότητα:

GNTM: Το σοκ των παικτών μπροστά στον καθρέφτη μετά από το makeover

14 Οκτ. 2020 - 07:20 | Media
GNTM: Το σοκ των παικτών μπροστά στον καθρέφτη μετά από το makeover

Η Βίκυ Καγιά έκανε τα αποκαλυπτήρια του νέου look των διαγωνιζόμενων στο Greece's Next Top Model και τσέκαρε αντιδράσεις.

Η στιγμή της αλήθειας μετά από το ριζικό makeover  των παικτών ήρθε. Οι παίκτες πήραν θέση ο ένας μετά τον άλλο μπροστά στον καλυμμένο καθρέφτη, η Βίκυ Καγιά άνοιξε την κουρτίνα και κάπως έτσι έγιναν τα αποκαλυπτήρια. Μόνο που δεν ήταν όλες οι αλλαγές εξίσου extreme -κάποιοι διαγωνιζόμενοι δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν τις αλλαγές στο look τους ενώ κάποιοι άλλοι δυσκολεύτηκαν να αναγνωρίσουν τους εαυτούς τους. Κυρίως η Λία και η Ειρήνη, που αποχωρίστηκαν για το επόμενο διάστημα τα μακριά μαλλιά με τα οποία τις γνωρίσαμε και υιοθέτησαν ένα πιο αγορίστικο look.

Ειδικά η Λία ήταν έτοιμη να ξεσπάσει σε κλάματα ενώ η Ειρήνη, πιο ψύχραιμη, αρκέστηκε να πει ότι θα  της πάρει καιρό να το συνηθίσει.
Ενθαρρυντική προς τους παίκτες ήταν η Βίκυ Καγιά που προσπάθησε να τους πείσει να δουν την αλλαγή στην εμφάνισή τους σαν μια μεγάλη ευκαιρία για να επαναπροσδιορίσουν το  στίγμα τους και να συστηθούν στο επαγγελματικό περιβάλλον τους.
Γενικά πάντως, τα αγόρια δέχτηκαν στο σύνολό τους πιο θετικά τις αλλαγές σε αντίθεση με τα κορίτσια που είχαν μια πιο  κατασταλαγμένη άποψη για το look τους την οποία δυσκολεύτηκαν να αποβάλουν.