Συγκινήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης – Η on air έκπληξη από τις κορούλες του

17 Οκτ. 2020 - 15:20 | Media
Συγκινήθηκε ο Χάρης Βαρθακούρης – Η on air έκπληξη από τις κορούλες του

Kαλεσμένος στο Dot βρέθηκε, το μεσημέρι του Σαββάτου, ο Χάρης Βαρθακούρης προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής του Big Brother, όμως, δέχθηκε και μια πολλή όμορφη έκπληξη κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Πιο συγκεκριμένα, ενώ η κουβέντα βρισκόταν σε εξέλιξη, ο Χάρης Βαρθακούρης αντίκρισε ένα σύντομο απόσπασμα στο οποίο η κορούλα του, Λιόνα έπαιζε πιάνο! «Μπαμπά μου, αφιερωμένο σε σένα» ανέφερε χαρακτηριστικά η κοπελίτσα ξεκινώντας να ερμηνεύει την επιτυχία του μπαμπά της, «Βράδια αξημέρωτα».

Και οι δυο μου οι κόρες, να χτυπήσω ξύλο, έχουν πάρει από τη δική μας πλευρά. Του μουσικού ταλέντου. Είμαι απύθμενα, θεώρατα και τρελά περήφανος για τις κόρες μου» παραδέχθηκε, με υπερηφάνεια, ο Χάρης Βαρθακούρης στη μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Την πρώτη έκπληξη, ωστόσο, διαδέχθηκε μια δεύτερη! Σε αυτήν, η έτερη κορούλα του τραγουδιστή, Μελωδία θέλησε να στείλει με χαμόγελο το δικό της μήνυμα. «Μπαμπάκα μου! Η Λιόνα σού τραγούδησε και γω θα ζωγραφίσω… Δεν ξέρω αν σου μοιάζει αλλά θα προσπαθήσω να το κάνω πολύ καλύτερο. Σε αγαπάω πολύ και θα σε δω στο σπίτι! Σε λατρεύω»!