Τηλεόραση: Τρία νέα σίριαλ έρχονται στην ΕΡΤ!

19 Οκτ. 2020 - 06:14 | Media
Τηλεόραση: Τρία νέα σίριαλ έρχονται στην ΕΡΤ!

Στη μάχη για την τηλεθέαση ρίχτηκαν το βράδυ της Πέμπτης οι δύο νέες σειρές της ΕΡΤ1. Η μυθοπλασία επέστρεψε δυναμικά στη δημόσια τηλεόραση και φέτος έχουμε, μέχρι στιγμής, τρεις νέες τηλεοπτικές σειρές.

Το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα, ενώ την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου, βγήκαν στον αέρα «Τα καλύτερά μας χρόνια» και «Η τούρτα της μαμάς». Πώς τα πήγαν, όμως, στην τηλεθέαση οι δύο νέες σειρές της ΕΡΤ που έπαιζαν απέναντι από τις «Άγριες Μέλισσες»; Η επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 ήταν και πάλι πρώτη
με 26,6% στο δυναμικό κοινό και 27,5% στο γενικό σύνολο.

Η σειρά «Τα καλύτερά μας χρόνια» σημείωσε 9,3% στο δυναμικό και 8,1% στο γενικό, ενώ η «Τούρτα της μαμάς» 8,7% και 9,4% αντίστοιχα. Τα πρώτα δείγματα της νέας σειράς εποχής της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» προκάλεσαν κύματα ενθουσιασμού και νοσταλγίας στο Twitter, που έστειλε το hashtag της πρεμιέρας στην πρώτη θέση.

Η σειρά μυθοπλασίας που θα μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:00 μας μεταφέρει στο κλίμα και στην ατμόσφαιρα του τέλους της δεκαετίας του ’60. Σε μια δύσκολη πολιτικά εποχή, με τη χούντα των συνταγματαρχών, μια ελληνική οικογένεια έρχεται σε… επαφή για πρώτη φορά με το θαύμα της τηλεόρασης. Εκτός από γνωστούς πρωταγωνιστές, η σειρά της ΕΡΤ περιλαμβάνει και ηθοποιούς-έκπληξη, μεταξύ των οποίων και ένας ταλαντούχος μικρός, που αγαπήσαμε μέσα από γνωστή τηλεοπτική διαφήμιση για την Cosmote.

Την τηλεοπτική οικογένεια, μαζί με τον Μελέτη Ηλία και την Κατερίνα Παπουτσάκη, στους ρόλους των γονιών, συμπληρώνουν η Υβόννη Μαλτέζου, η οποία υποδύεται τη δαιμόνια γιαγιά Ερμιόνη, η Εριφύλη Κιτζόγλου ως πρωτότοκη κόρη και ο Δημήτρης Καπουράνης ως μεγάλος γιος. Μαζί τους, στο ρόλο της θείας της οικογένειας Αντωνοπούλου, η Τζένη Θεωνά.