Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Από τι θέλει να κρυφτεί η Μαντάμ Κούλα;

19 Οκτ. 2020 - 12:21 | Media
Άγριες Μέλισσες: Από τι θέλει να κρυφτεί η Μαντάμ Κούλα;

Ηγνωστή ηθοποιός Ναταλία Τσαλίκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες», σχολιάζοντας και ένα αποκλειστικό απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο. Η σύζυγος του Γιάννη Μπέζου επιστρέφει στην τηλεόραση ύστερα από 11 χρόνια και «μπαίνει» στις Άγριες Μέλισσες ερμηνεύοντας τον ρόλο της «Μαντάμ Κούλας».

Η «Κούλα» είναι η μυστηριώδης γυναίκα που γνωρίζει η Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη), στο καμπαρέ «Χαβάη» στην Τρούμπα. Μια γυναίκα που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην πορεία της μικρής αδελφής Σταμίρη. Ο ρόλος της Ναταλίας Τσαλίκη στις «Άγριες Μέλισσες» θα είναι «σκοτεινός» και σίγουρα κόντρα με αυτούς που την είχαμε δει στο παρελθόν!

«Δεν γίνονται εύκολα στην τηλεόραση αυτά, να σε καλούν για έναν ρόλο που δεν σου πολυταιριάζει. Ήταν μια επιλογή του Λευτέρη Χαρίτου, ο ρόλος, να τον κάνω εγώ. Η Κούλα έχει χάσει τον άντρα της και το παιδί της στον πόλεμο και θέλει να κρυφτεί, να μην θυμάται το παρελθόν. Είναι θέμα επιλογής και αντιστάσεων» είπε η Ναταλία Τσαλίκη για τον ρόλο της.

Στο σημερινό απόσπασμα βλέπουμε την απόλυτη μεταμόρφωση της Δρόσως. Τραγουδά στην Τρούμπα και είναι πλέον μια αρτίστα, ενώ η Μαντάμ Κούλα τη στέλνει στα τραπέζια πλούσιων θαμώνων του κλαμπ «Χαβάη». Ο Τάκης (Αργύρης Πανταζάρας) σε άλλο πλάνο διαπραγματεύεται την «τιμή» της με τον ιδιοκτήτη.