Μάγια Τσόκλη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον γάμο του πατέρα της με τη θεία της

20 Οκτ. 2020 - 16:53 | Media
Μάγια Τσόκλη: Όλα όσα αποκάλυψε για τον γάμο του πατέρα της με τη θεία της

Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η Μάγια Τσόκλη μίλησε ανοιχτά για τον γάμο του πατέρα της με τη θεία της αφότου έφυγε από τη ζωή η μητέρα της

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ "φλΕΡΤ" μίλησε για τον θάνατο της μητέρας της, όταν ήταν μόλις 5,5 ετών και τον ρόλο που έπαιξε στη ζωή της η θεία της, Ελένη, αδερφή της μητέρας της που παντρεύτηκε τον διάσημο εικαστικό, Κώστα Τσόκλη.

"Η υπόθεση με τη μητέρα μου είναι μπερδεμένη. Η βιολογική μου μητέρα πέθανε όταν ήμουν 5,5 χρονών. Αυτό ήταν ένα τραύμα όπως και σε κάθε παιδί που το χαρακτηρίζει μετά. Από εκεί και πέρα είχα την αίσθηση ότι τα πράγματα μπορούν να ανατραπούν από στιγμή σε στιγμή" σημείωσε η γνωστή δημοσιογράφος.

"Είχα την πολύ μεγάλη τύχη να έχω τη θεία μου, την αδερφή της μητέρας μου. Τη λάτρευα. Όταν πέθανε η μητέρα μου βρέθηκα με εκείνη και της είπα όταν έχασα τη μαμά μου "να σε λέω μαμά”; Δεν την είπα ποτέ "μαμά”" πρόσθεσε.

"Είχα την τύχη να παντρευτεί τον πατέρα μου και να είναι ακόμα μαζί και να είναι ένα ζευγάρι από αυτά που ζηλεύεις και λες πως είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια να κρατιούνται χεράκι χεράκι και να γαπιούνται τόσο πολύ και να στηρίζουν τόσο πολύ ο ένας τον άλλον", δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Παράλληλα, η Μάγια Τσόκλη αναφέρθηκε στην απόφασή της να εγκαταλείψει την Αθήνα και να εγκατασταθεί μόνιμα στην Τήνο, μαζί με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο.

Περιέγραψε τη ζωή της στο νησί, το σπίτι της όπου έχει τέσσερις σκύλους και πέντε γάτες αλλά και το πώς βίωσε ο 14χρονος γιος της την αλλαγή περιβάλλοντος.