Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο άνδρας με τον οποίο η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο

21 Οκτ. 2020 - 08:29 | Media
Άγριες Μέλισσες spoiler: Ο άνδρας με τον οποίο η Ασημίνα θα απατήσει τον Νικηφόρο

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η ιστορία των αδερφών Σταμίρη στις Άγριες Μέλισσες, ενώ τα επόμενα επεισόδια της σειράς επιφυλάσσουν εκπλήξεις όχι μόνο στη στη ζωή της Ελένης, που βιάζεται άγρια στη φυλακή από τον Μάνο Βόσκαρη - ρόλο τον οποίο ερμηνεύει ο ηθοποιός Βασίλης Μπισμπίκης - αλλά και στη ζωή της Ασημίνας. Την ίδια στιγμή που η Λενιώ ζει μια κόλαση στη φυλακή και η Δρόσω βρίσκεται στην Τρούμπα θα έλεγε κάποιος ότι η Ασημίνα είναι η μόνη από τις αδελφές Σταμίρη που ζει μια πιο φυσιολογική ζωή με τον άντρα της και το παιδί της. 

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει!
Η Ασημίνα δεν μπορεί να ξεπεράσει την απιστία του Νικηφόρου, που την απάτησε με την μικρότερη αδερφή της τη Δρόσω και απέκτησαν ένα παιδί το οποίο μεγαλώνει η Ασημίνα σαν δικό της. Μάλιστα το παιδί πήρε το όνομα Σέργιος, δηλαδή το όνομα του άνδρα που δολοφόνησαν οι τρεις αδελφές στο Διαφάνι. Οι ανατροπές έρχονται η μία μετά την άλλη. Ένας νέος άνδρας μπαίνει στη ζωή της Ασημίνας, η οποία παίρνει εκδίκηση για την απιστία του Νικηφόρου.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» και τον Γιάννη Πουλόπουλο στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» μπαίνει ο ηθοποιός Γιάννης Βασιλώττος, ο γοητευτικός Μπάμπης, ο πρωτότοκος γιος του Κυριάκου, με τον οποίο η Ασημίνα σε μια τρελή βραδιά καρναβαλιού θα απατήσει τον Νικηφόρο. Ένας άνδρας για τον οποίο δεν τρέφει καθόλου αισθήματα. Ο χαρισματικός ηθοποιός, Γιάννης Βασιλώττος, στις Άγριες Μέλισσες θα υποδυθεί έναν τεντιμπόη -βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του ’60- που βρίσκει καταφύγιο στο Διαφάνι.

Κατά τις λοιπές εξελίξεις η Ελένη στη φυλακή θα δει την Μυρσίνη, και θα ψάξει στο σπίτι του Βόσκαρη προσπαθώντας να καταλάβει ποια είναι η σύνδεσή του με το Διαφάνι. Παράλληλα συνεχίζει να βοηθά τις συγκρατούμενές της να επιβιώσουν τση φυλακή, ενώ τα spoiler λένε ότι θα μείνει έγκυος από την κακοποίηση του Βόσκαρη, αλλά δεν θα κρατήσει το παιδί.

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στις Άγριες Μέλισσες και πρόκειται να φέρουν αναστάτωση στο Διαφάνι και ανατροπές στις σχέσεις, όπως τις γνωρίζουμε μέχρι τώρα. Ένας από τους ηθοποιούς που αναμένεται να προστεθεί στο καστ, είναι και ο γοητευτικός Γιάννης Βασιλώττος.

Στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες, όπως διαβάζουμε στο MYtv, καταφθάνει στο Διαφάνι ο Μπάμπης, ο πρωτότοκος γιος του Κυριάκου. Η παρουσία του νεαρού, όμως, φέρνει μεγάλη αναστάτωση τόσο στον πατέρα του όσο και στην Ουρανία, που δεν αργεί να ανακαλύψει τι εστί Μπάμπης.

Ο χαρισματικός ηθοποιός, Γιάννης Βασιλώττος, στις Άγριες Μέλισσες θα υποδυθεί έναν τεντιμπόη -βρισκόμαστε στα μέσα της δεκαετίας του ’60- που βρίσκει καταφύγιο στο Διαφάνι.

Η Ασημίνα προσπαθεί να ξαναβρεί τον παλιό της εαυτό στο πατρικό της, καθώς η κατάσταση στο σπίτι των Σεβαστών με την εμφάνιση του Δούκα είναι πιεστική για όλους. Στη διαδρομή, όμως, συναντάει τον Μπάμπη, ο οποίος δείχνει γοητευμένος από εκείνη και αποφασίζει να την πολιορκήσει.

Ο Γιάννης Βασιλώττος μπαίνει στις Άγριες Μέλισσες την επόμενη εβδομάδα και θα μείνει για πολύ. Με δεδομένη την ενασχόλησή του ηθοποιού με τη μουσική, δεν αποκλείεται να δούμε τον Μπάμπη να τραγουδάει…

Δρόσω, Τάκης, Φίλιππος… ένα περίεργο τρίγωνο σχηματίζεται στις Άγριες Μέλισσες με απρόσμενη κατάληξη. Η κάμερα του Πρωινό μπήκε στην Τρούμπα και οι τρεις πρωταγωνιστές, Δανάη Μιχαλάκη, Αργύρης Πανταζάρας και Γιάννης Ασκάρογλου μίλησαν για τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, στον Αλέξη Μίχα.

«Όταν διάβασα τα σενάρια τρελάθηκα γιατί ήταν κάτι τελείως διαφορετικό, ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Φύγαμε από ένα κορίτσι και πήγαμε σε μια γυναίκα. Γενικά, ο Τάκης δεν είναι πολύ ειλικρινής μαζί της, αλλά νομίζω όλοι θα καταλάβουν από την αρχή ότι ο Τάκης έχει τον τρόπο του να περνάει αυτό που θέλει. Με τον Αργύρη από την πρώτη πρόβα που κάναμε έγινε αυτό το το κλικ, η χημεία. Μέρα με τη μέρα ήταν ακόμα καλύτερο, γέλιο πολύ. Περνάμε τέλεια», αναφέρει η Δανάη Μιχαλάκη.

Ο Αργύρης Πανταζάρας λέει για τον ρόλο του: «Δεν τον γνωρίζω τον Τάκη, η αλήθεια είναι, ίσως να πρόκειται για μια φιγούρα αρκετά κλισέ, αλλά εγώ αντιμετωπίζω τις καταστάσεις όχι τον ρόλο. Με τη Δανάη γνωριστήκαμε τώρα, αν και την έβλεπα αρκετά συχνά στον δρόμο, στο κέντρο της Αθήνας. Είναι τρυφερή, ευαίσθητη, είναι ένας πολύ όμορφος παρτενέρ που πραγματικά μπορείς να αντλείς έμπνευση από αυτόν. Κάπως έτσι αρχίζει και αυτός ο ρόλος, εμπνέεται από τα μάτια της Δανάης».

Τελικά, τι θα γίνει με την Δρόσω; Ο Γιάννης Ασκάρογλου αποκαλύπτει: «Ο Φίλιππος είναι ένας πλούσιος που διεκδικεί την Δρόσω – Ρόζα και προσπαθεί να την κάνει δικιά του. Όταν μάθει την πραγματική της ταυτότητα θα θέλει ακόμα περισσότερο να την γλιτώσει από εκεί, αρχικά, γιατί μετά κάπως τα πράγματα ανατρέπονται».
Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, η Ασημίνα ανησυχεί πολύ για την επιρροή που ασκεί η Μυρσίνη στην ανατροφή του γιου της κι αποφασίζει να φτιάξει μια νέα καθημερινότητα για εκείνον στα δικά της πρότυπα. Η Δρόσω πολιορκείται απ’ τον Φίλιππο, ενώ η μαντάμ Κούλα την ενθαρρύνει να φτιάξει μια νέα ζωή στο πλευρό του πλούσιου αυτού άντρα. Η Σοφούλα πληγωμένη απ’ την απόρριψη του Λάμπρου, τα χάνει όταν μαθαίνει πως ο Άγγελος ενδιαφέρεται για εκείνη.

Ο Κωνσταντής ανακαλύπτει πως ο Μελέτης και η Πηνελόπη συνεχίζουν να βρίσκονται και δίνει τελεσίγραφο στον Μελέτη ενώ το Διαφάνι υποδέχεται την απρόσμενη άφιξη ενός άντρα. Η Βιολέτα και ο Λάμπρος ενημερώνουν τον Μιλτιάδη πως θα περάσει από επιτροπή προκειμένου να γυρίσει σπίτι του, όμως η κατάσταση του, τους ανησυχεί. Η Ελένη οδηγείται στην απομόνωση, μετά την επίθεση της στον Βόσκαρη, περνώντας ξανά μια κόλαση στα χέρια του. Εκεί όμως θα δεχτεί μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ το Διαφάνι.