Άγριες Μέλισσες: Ποιοι γάμοι κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα

Άγριες Μέλισσες: Ποιοι γάμοι κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα

Οι έρωτες και οι γάμοι καλά κρατούν στο Διαφάνι, όχι όμως για όλα τα ζευγάρια, αφού στις “Άγριες Μέλισσες”, κάποιοι γάμοι κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα και εμείς σας παρουσιάζουμε ποιοι είναι αυτοί.

Τα σύννεφα φαίνεται να έχουν καλύψει τις σχέσεις των βασικών πρωταγωνιστών της σειράς “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 και οι γάμοι  .Ένα από τα πιο ευτυχισμένα ζευγάρια φαινομενικά στις «Άγριες μέλισσες», ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) και η Δόμνα (Νεφέλη Κουλούρη), που πριν λίγες ημέρες ονειρευόντουσαν οικογένεια και παιδιά, βρίσκονται μπροστά σε νέα δεδομένα. Ο Κωνσταντής έχει απομακρυνθεί από την αγαπημένη του και αιτία είναι μόνο μία και ακούει στο όνομα Δρόσω (Δανάη Μιχαλάκη).

Από τη στιγμή που αντίκρισε στην Τρούμπα την γοητευτική Ρόζα, όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα, κάτι άλλαξε μέσα του. Βλέποντας τη γλυκιά Δρόσω όμως αναζωπύρωσε και πάλι μέσα του ο έρωτας που ένιωθε για εκείνη στο παρελθόν. Πέρα απ’ αυτό ο Κωνσταντής θέλει με κάθε τρόπο να σώσει τη Δροσούλα από την Τρούμπα. Θέλει να την πείσει να επιστρέψει στον τόπο της, κάνοντας μία νέα αρχή μαζί με την αδελφή της, που είναι πια ελεύθερη.

Άγριες Μέλισσες: Σε δίλημμα ο Κωνσταντής

Εκείνη είναι ανένδοτη, επιμένει ότι δεν θέλει να γυρίσει στο Διαφάνι. Ωστόσο, ο Κωνσταντής δεν τα παρατάει. Προσπαθεί με κάθε τρόπο ν’ αλλάξει τον τρόπο σκέψης της Δρόσως. Κάτι όμως που ενοχλεί τον Τάκη, ο οποίος μετά από έναν καυγά μεταξύ τους, αποκαλύπτει το μυστικό της Δρόσως για το μικρό Σέργιο. Ο Κωνσταντής δεν μπορεί να το πιστέψει. Η Δόμνα από την άλλη τον ψάχνει. Προβληματίζεται που ο αρραβωνιαστικός της, δεν επικοινωνεί μαζί της. Εκείνος από την πλευρά του βρίσκεται σε δίλημμα. Τα αισθήματά του για τη Δρόσω τον καταπνίγουν. Από την άλλη βρίσκεται ένα βήμα πριν τινάξει το γάμο του στον αέρα.

Το μόνο που προσπαθεί είναι να κερδίσει είναι χρόνο. Θέλει να ξεκαθαρίσει μέσα του, αν τελικά η Δόμνα είναι η γυναίκα της ζωής του ή το κυνήγι της Δρόσως τον ενδιαφέρει περισσότερο. Γι’ αυτό και εξαφανίζεται με την οικογένεια του να μη γνωρίζει γιατί δεν δίνει σημεία ζωής.

Άγριες Μέλισσες: Γιατί η πρόταση γάμου του Τάκη προβληματίζει τη Δρόσω

Την ίδια ώρα ο Τάκης (Αργύρης Πανταζάρας) σε μία κίνηση αποφασιστική για τη σχέση του με τη Δρόσω αποφασίζει να περάσει στην αντεπίθεση, σύμφωνα με το σενάριο της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη.

Έτσι, κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει στα λόγια του συντρόφου της, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που της υπόσχεται κάτι και δεν το τηρεί. Ωστόσο, από την άλλη ένας γάμος στις “Άγριες Μέλισσες” σ’ αυτή τη χρονική στιγμή για την ίδια θα την απομάκρυνε από τη δουλειά της και θα της άνοιγε μια νέα προοπτική. Στην πρόταση αυτή η Δρόσω ζητά την άποψη της μαντάμ Κούλας (Ναταλία Τσαλίκη), η οποία την αποτρέπει. Η Δρόσω υπολογίζει την άποψή της, γι’ αυτό και ζητά χρόνο από τον Τάκη. Από την άλλη όμως το μυαλό της δεν λέει να φύγει από τη σκέψη της στο μικρό γιο της που μεγαλώνει μακριά της. Και αυτό είναι κάτι που κλονίζει τη σχέση της με τον Τάκη.