GNTM αποχώρηση: Ανατροπή στο ριάλιτι - Δεν έφυγε κανείς και ο Καράβας έξαλλος

25 Νοε 2020 - 08:05 | Media
GNTM αποχώρηση: Ανατροπή στο ριάλιτι - Δεν έφυγε κανείς και ο Καράβας έξαλλος

Δύσκολη ήταν η δοκιμασία αποχώρησης της Τρίτης 24/11 στο GNTM 3, με τα επίδοξα μοντέλα να φωτογραφίζονται με εξοπλισμό scuba diving στη θάλασσα για τον φακό του Πάνου Γεωργίου. Τα ζευγάρια που συνεργάστηκαν, καθορίστηκαν από τον Δημοσθένη Τζουμάνη, που είχε το στρατηγικό πλεονέκτημα, ως νικητής του τελευταίου πλατό. Η καμπάνια για ένα ρολόι-χρονογράφο δυσκόλεψε πολύ τα μοντέλα και λίγο πριν μπουν στο σετ ο Γιώργος Καράβας πήρε τον λόγο: «Από την αρχή του παιχνιδιού επέλεξαν να είμαι πρώτα φίλος σας και έπειτα ο coach σας», είπε αρχικά. Στη συνέχεια δεν έκρυψε την ενόχλησή του με τα σχόλια που ακούστηκαν για εκείνον, μετά την απόφασή του να επιβραβεύσει τον Αιμιλιάνο στις selfies με το latex.

«Στην προηγούμενη δοκιμασία έγινα αυτήκοος μάρτυρας κάποιων αιχμών προς το πρόσωπό μου. Αυτό είναι κάτι που δε συγχωρώ γιατί μου δείχνει έλλειψη σεβασμού. Οι αξίες μου στο κομμάτι της αξιοκρατίας και του σεβασμού που έχω απέναντί σας είναι αδιαπραγμάτευτες αυτό ήταν κάτι που με πρόσβαλλε προσωπικά. Όλοι μπορεί να έχουμε κρίση, αλλά δεν μπορείτε να κρίνετε το έργο κάποιων ανθρώπων που έχουν κάποια εμπειρία στο χώρο του μόντελινγκ. Ο καθένας με αυτά που έχει καταφέρει», είπε ο Γιώργος Καράβας αρχικά και λίγα λεπτά αργότερα απευθύνθηκε στον Ανδρέα: «Ανδρέα μόλις τελειώσαμε τη δοκιμασία ήρθες δίπλα μου και μου είπες για ποιο λόγο κάποιος που κάνει bodybuilding και είναι fashion τον επιλέξατε σαν νικητή. Ασχολίαστο και ανεπίτρεπτο. Η κρίση μου ήταν αξιοκρατική πέραν του δέοντος». Ο Ανδρέας ζήτησε συγγνώμη από τον Γιώργο Καράβα.

Φανερά ενοχλημένη η Ζενεβιέβ είπε ότι τα νεαρά μοντέλα θεωρούν πως μπορούν να κάνουν τη δουλειά των πάντων. Mετά από αυτό το περιστατικό, η Ζενεβιέβ, ο Άγγελος Μπράτης και ο Γιώργος Καράβας αποφάσισαν - για να συνετίσουν όσους έχουν άποψη - σε αυτό το σετ οι διαγωνιζόμενοι να αναλάβουν ρόλο μοντέλου, art director αλλά και κριτή. Και έτσι έπρεπε να επιλέξουν οι ίδιοι το κλικ, που θα φτάσει στο πλατό για την αποχώρηση. Σε ένα γενικότερο κλίμα ανασφάλειας και απογοήτευσης, οι εννιά παίκτες έφτασαν μπροστά στους κριτές για την ετυμηγορία.

Λίγο πριν την αποχώρηση, εμφανίστηκε στο πλατό ο Γιώργος Καράβας και ζήτησε σαν προσωπική χάρη να μην αποχωρήσει κανείς από την τελευταία δοκιμασία, σε μια προσπάθεια να δικαιολογήσει τους διαγωνιζόμενους γιατί υπήρξε μεγάλη πίεση και ένταση κατά τη φωτογράφιση.

Σε αυτό το σενάριο ήταν από την αρχή αντίθετη η Βίκυ Καγιά, λέγοντας πως υπάρχουν κανόνες στο παιχνίδι και πρέπει να τηρηθούν. Τελικά, η παράκλησή του Καράβα έγινε δεκτή. Η Βίκυ Καγιά κάλεσε μέσα τα εννέα μοντέλα και ανακοίνωσε πως κανείς δεν θα αποχωρήσει από το παιχνίδι την Τρίτη, και κανείς δεν θα κερδίσει το έπαθλο της καλύτερης φωτογραφίας.