Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης γνωρίζει για τον Δούκα ένα θανάσιμο μυστικό

29 Νοε 2020 - 17:23 | Media
Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης γνωρίζει για τον Δούκα ένα θανάσιμο μυστικό

Ανατροπές και ραγδαίες εξελίξεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μετά τον σοβαρό τραυματισμό της η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι, ενώ η Ασημίνα συγκρούεται με τον Νικηφόρο για τον μικρό Σέργιο που εξαφανίζεται και ο Κωνσταντής μαθαίνει όλη την αλήθεια για το παιδί της Δρόσως και του Νικηφόρου.

Και ενώ ένα νέο πρόσωπο εισβάλλει στο Διαφάνι και αναλαμβάνει να κάνει καλά τον Μιλτιάδη, η έλευση του Βόσκαρη στο Διαφάνι φέρνει καινούργιους μπελάδες στην Ελένη και τον Λάμπρο, που προσπαθούν να φτιάξουν τη ζωή τους από την αρχή. Στα μεθεπόμενα επεισόδια της τηλεοπτικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» οι εξελίξεις αποκαλύπτουν κι άλλα μυστικά γύρω από τις ζωές των ηρώων στο Διαφάνι. 

Μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη

Μετά τις αποκαλύψεις της Πηνελόπης, εκείνη και ο Γραμματικός αποφασίζουν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Η Ελένη θα δεχτεί στο σπίτι της, μια αναπάντεχη επίσκεψη απ’ την Μυρσίνη. Το ίδιο βράδυ έξω απ’ το καμπαρέ Χαβάη μια απόπειρα δολοφονίας θα ταράξει γι’ ακόμα μια φορά τη σχέση της Δρόσως και του Τάκη. Η Ελένη ταραγμένη απ’ το φυλλάδιο του καμπαρέ που βρήκε έξω απ’ τη πόρτα της, αποφασίζει να κατέβει στην Αθήνα και να’ ρθει αντιμέτωπη με την φριχτή αλήθεια. Η Ελένη προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να γυρίσουν μαζί πίσω στο χωριό αλλά η Δρόσω αρνείται πεισματικά. Ο Τάκης της προτείνει να φύγουν κρυφά αλλά η Δρόσω ταλαντεύεται.

Ο Νικηφόρος ζηλεύει τον Μπάμπη που περιτριγυρίζει την Ασημίνα και την πιέζει. Όταν εκείνη θα καταλάβει πως η Ελένη πάει να βρει τη Δρόσω, θα ψάξει να βρει διέξοδο στην ελευθερία που της προσφέρει ο Μπάμπης. Ο Γραμματικός είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Πηνελόπη από την οικογένεια της.

Ο Προύσαλης μαθαίνει πως δε θα πάρει τελικά την προαγωγή που τόσο περίμενε και θα βρεθεί έκπληκτος μπροστά σε ένα γνώριμο πρόσωπο που αναλαμβάνει διοικητής του τμήματος…τον Βόσκαρη. Ο Προύσαλης βάζει λυτούς και δεμένους προκειμένου να φύγει ο Βόσκαρης απ’ τη θέση του διοικητή, αλλά αυτός ο επικίνδυνος άντρας ήρθε για να μείνει!

Παραμονή Χριστουγέννων και η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με τον Βόσκαρη στο Διαφάνι

Απ’ την άλλη ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Η Πηνελόπη εμμένει στην απόφαση της να παντρευτεί τον Αλέξη και ο Δούκας την πετάει έξω απ’ το σπίτι. Η Δρόσω βρίσκεται ανάμεσα στον Τάκη και την Ελένη που προσπαθεί ο καθένας να την πάρει μαζί του σε μια καινούρια ζωή. 

Παραμονή Χριστουγέννων και το Διαφάνι κινείται σε εορταστικούς ρυθμούς. Όχι, για όλους όμως… η Ελένη πετυχαίνει τυχαία τον Βόσκαρη και ο εφιάλτης ξαναγυρίζει ενώ η Ασημίνα και η Δρόσω θα έχουνε την πρώτη τους συνάντηση, ενώ ανάμεσα τους θα υπάρχει… ο μικρός Σέργιος.

Ο Δούκας δέχεται την επίσκεψη του Βόσκαρη αλλά και μια δελεαστική πρόταση που έχει να κάνει με την Ελένη. Θα δεχθεί ο Δούκας να συμμαχήσει με τον άνθρωπο που έδιωξε πριν χρόνια; Ή θα κάνει το λάθος ν’ αρνηθεί, καθώς ο Βόσκαρης γνωρίζει για τον Δούκα ένα… θανάσιμο μυστικό!

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 30/11

Στο επεισόδιο της Δευτέρας 30 Νοεμβρίου, η Ελένη επιστρέφει στο Διαφάνι και στο σπίτι της, μετά από 6 χρόνια. Κάποιοι την προτρέπουν να φύγει, ενώ κάποιοι την κοιτάνε με καχυποψία. Η Ασημίνα την υποδέχεται με συγκίνηση και αγάπη αλλά θα αντέξει την οργή του Δούκα και της Μυρσίνης; Ο Νικηφόρος προσπαθεί απεγνωσμένα να κρατήσει τις ισορροπίες, όμως, ο Δούκας του ζητάει να διαλέξει επιτέλους πλευρά. Ο Λάμπρος προσπαθεί να στηρίξει την Ελένη και είναι δίπλα της, αν και υποψιάζεται πως του κρύβει την αλήθεια για όσα έχει περάσει στη φυλακή.

Ο Κωνσταντής προσπαθεί να πείσει τη Δρόσω να παρατήσει την Τρούμπα και να γυρίσει μαζί του στο Διαφάνι. Ο Τάκης, όμως, αποφασίζει ν’ αποκαλύψει το μυστικό της Δρόσως. Ποια θα είναι η αντίδραση του Κωνσταντή όταν μάθει την αλήθεια για το παιδί του Νικηφόρου; Ο Δούκας μαζί με τον Μελέτη αποφασίζουν να βρούνε την Ελένη και να λύσουν το πρόβλημα μια και καλή.

εθνος