Αγγελική Νικολούλη: «Παραμέρισα τον κίνδυνο - Αν είχα αφήσει τον φόβο να με κυριεύσει, θα είχα σταματήσει»

02 Δεκ. 2020 - 12:27 | Media
Αγγελική Νικολούλη: «Παραμέρισα τον κίνδυνο - Αν είχα αφήσει τον φόβο να με κυριεύσει, θα είχα σταματήσει»

 Στην εκπομπή Happy Day μίλησε η Αγγελική Νικολούλη, αναφερόμενη μεταξύ άλλων, στο νέο της βιβλίο, αλλά και τον φόβο που ποτέ δεν ένιωσε για τους κινδύνους του επαγγέλματός της, κάτι που της επέτρεψε να συνεχίζει μέχρι σήμερα την επιτυχημένη πορεία της.

«Το μυθιστόρημα “θα γίνω η σκιά σου” τα έγραψα το καλοκαίρι, νομίζω είναι το αγαπημένο μου “παιδί”. Δεν νομίζω ότι έχει νόημα να αναζητούμε την υπόθεση που με ενέπνευσε για το βιβλίο, σημασία έχουν τα μηνύματα. Ισορροπώ ανάμεσα στο έγκλημα, στο θύτη και στο θύμα.

Έχω σταματήσει να μετράω αυτούς που έχουν γίνει η “σκιά” μου όλα αυτά τα χρόνια. Έχω παραμερίσει τον κίνδυνο. Είναι άγνωστος ο φόβος για μένα, δεν πορευόμαστε μαζί. Αν είχα αφήσει το φόβο να με κυριεύσει, θα είχα σταματήσει. Ρωτάω τον εαυτό μου τι είναι αυτό που με κάνει να πηγαίνω κοντά στον κίνδυνο, αλλά δεν έχω βρει απάντηση.

Πορεύομαι 26 χρόνια σε αυτό που επέλεξα, δεν με κουράζει. Είχα την τύχη να μεγαλώσω ένα υγιές παιδί, ψυχικά και σωματικά. Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις προλαβαίνεις τα πάντα. Θα δούμε αν το βιβλίο γίνει ταινία, κάτι γίνεται…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τσάντες, Ρούχα, Αξεσουάρ, Gino Perardi