Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έφυγα από το GNTM γιατί δεν περνούσα καλά

04 Δεκ. 2020 - 07:09 | Media
Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Έφυγα από το GNTM γιατί δεν περνούσα καλά

O Γρηγόρης Αρναούτογλου καλωσόρισε το βράδυ της Πέμπτης (3/12) στο The 2Night Show την πρώην κριτή του GNTM και νυν παρουσιάστρια της ψυχαγωγικής εκπομπής Pop Up, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το γνωστό μοντέλο μίλησε για την απόφαση να αποχωρήσει από το GNTM, σχολίασε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης που κάνει η νέα της εκπομπή, και αποκάλυψε την επιθυμία της να κάνει πολλά παιδιά στο μέλλον.

Αναφορικά με τη συμμετοχή της στο ριάλιτι μοντέλων «GNTM», στο οποίο τη θέση της φέτος πήρε η Ζενεβιέβ, αλλά και για την απόφασή της να αποχωρήσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είπε: «Δεν μετάνιωσα, έκανε τον κύκλο του και τελείωσε. Δεν είχα να κάνω κάτι άλλο. Όταν υπάρχουν έντονες προσωπικότητες και καλοί επαγγελματίες, μπορούν να συνυπάρξουν, όταν τα μπερδεύεις γίνεται το πρόβλημα. Οι καλοί επαγγελματίες πάντα συνυπάρχουν. Εγώ έφυγα γιατί δεν περνούσα καλά και οτιδήποτε δεν με κάνει να περνάω καλά, το αφήνω».

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μίλησε και για τα πρώτα της βήματα ως παρουσιάστρια στην εκπομπή «Pop Up», ενώ σχολίασε και τα νούμερα τηλεθέασης: «Τα μονοψήφια νούμερα; Ναι, τα παρακολουθώ. Ε, γίνονται καμιά φορά και διψήφια. Φυσικά και μπαίνω και τα παρακολουθώ. Είμαστε δυο μήνες στον "αέρα". Είναι μια καινούρια και φρέσκια εκπομπή. Προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο. Είναι μια δύσκολη περίοδος και για την τηλεόραση. Ούτε εγώ ξέρω πόσες εκπομπές είναι απέναντι και παλεύουν. Είναι λογικό. Έχει σημασία να καταλάβει ο τηλεθεατής τι βλέπει, να δώσει ραντεβού μαζί σου και ότι θα σε δει για να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει. Κάνουμε ψυχαγωγία».

Σε ερώτηση του Αρναούτογλου αν βλέπει η ίδια την εκπομπή της, η Ηλιάνα απάντησε: «Έχω δει λίγο την εκπομπή μου. Αποφεύγω να βλέπω τον εαυτό μου. Θέλω να βλέπω τι θέλει ο κόσμος, να δω με τι χαίρεται και γι' αυτό βλέπω και τα νούμερα τηλεθέασης, τα οποία είναι πολλές φορές δύσκολα να τα ερμηνεύσεις. Μπήκα στα δύσκολα και χαίρομαι γιατί μαθαίνω τι κάνω».

Τέλος, η παρουσιάστρια που διατηρεί δεσμό με τον γνωστό ράπερ Snik μίλησε για την αγάπη της για τα παιδιά, ενώ δήλωσε την επιθυμία της να κάνει και η ίδια στο μέλλον. Αγαπάω πολύ τα παιδιά. Θέλω πάρα πολύ να κάνω δικά μου παιδιά. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός, είπε χαρακτηριστικά η Παπαγεωργίου.
Τα τρυφερά λόγια της Ηλιάνας Παπαγεωργίου για τον Snik

Ο αγαπημένος της Ηλιάνας Παπαγεωργίου κατέκτησε μια μεγάλη διάκριση μέσα στο 2020. Ο Snik σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Spοtify ήταν ο πιο δημοφιλής καλλιτέχνης του 2020, ενώ το τραγούδι του «Millionaire» ήταν το δημοφιλέστερο κομμάτι της πλατφόρμας για τη χρονιά που μας πέρασε, έχοντας σημειώσει συνολικά πάνω από 4 εκατομμύρια streams. Το τραγούδι αυτό αλλά και όλο το άλμπουμ «Top Boy» του αγαπημένου της Ηλιάνας ξεπέρασαν τα 42 εκατομμύρια streams.

H Ηλιάνα έπαιξε την είδηση στην εκπομπής της χωρίς να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της: «Τι να πω; Αν δεν παινέψεις το σπίτι σου θα πέσει να σε πλακώσει. Καλλιτέχνης της χρονιάς είναι ο Snik σύμφωνα με το Spotify. Συγχαρητήρια στον Snik. Συγχαρητήρια σε ένα παιδί που δουλεύει μόνο του. Φυσικά με την υποστήριξη της εταιρείας του. Αλλά όταν έχεις ξεκινήσει από το μηδέν, μπράβο σου, σού αξίζει. Τον ξέρετε μέσα από τα βίντεο κλιπ και τα τραγούδια του και είναι ένα πολύ γλυκό παιδί».