Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης και το σχέδιο εξόντωσης της Ελένης

11 Δεκ. 2020 - 12:53 | Media
Άγριες Μέλισσες: Ο Βόσκαρης και το σχέδιο εξόντωσης της Ελένης

Το μίσος και το πάθος του Μάνου Βόσκαρη για την Ελένη Σταμίρη καλά κρατεί στις Άγριες μέλισσες. Η έλευσή του στο Διαφάνι δεν αναστατώνει μόνο τους κατοίκους αλλά και την πρώην κρατούμενη, η οποία δεν θέλει να βλέπει μπροστά της τον τύραννό της.

Ο νέος διοικητής της χωροφυλακής στο χωριό του Θεσσαλικού κάμπου έχει καταλύσει έχοντας καταστρώσει στο μυαλό του ένα δαιμόνιο σχέδιο. Αυτό θ’ αρχίσει άμεσα να θέτει σε εφαρμογή θέλοντας να επιτύχει δύο πράγματα. Αφενός να εκδικηθεί τη Λενιώ (Μαρία Κίτσου) για την απόδρασή της και την αποπομπή του από τις φυλακές και αφετέρου να πάρει το αίμα του πίσω για το θάνατο του κολλητού του, Σέργιου Σεβαστού. Θέλει να τη κάνει να «πληρώσει» και να τη βάλει να σαπίζει στο χώμα όπως είπε και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο στις «Άγριες μέλισσες».

Άγριες μέλισσες: Οι σύμμαχοι του Βόσκαρη

Γι’ αυτό ήρθε στο χωριό ο Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης) και σε αυτό το χεράκι της έχει βάλει η Μυρσίνη Σεβαστού (Κατερίνα Διδασκάλου). Ήταν αυτή που τότε στη φυλακή έσπευσε να του κάνει ξεκάθαρο πόσο πολύ θέλει να κάνει τα πάντα για να βγάλει από τη μέση τη φόνισσα του γιου της. Εκείνος υπάκουσε και έθεσε σε εφαρμογή το σχέδιό του, που είχε τραγική κατάληξη για την Ελένη.

Τώρα ο Βόσκαρης είναι κυριευμένος με περισσότερο μίσος και συνάμα πάθος για την Σταμίραινα. Θέλει να πάρει το αίμα του πίσω και να την κάνει να πληρώσει.

Σύμμαχος στην προσπάθειά του θ’ αναγκαστεί να γίνει ο Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης). Ο μεγαλοκτηματίας του κάμπου σε μια στιγμή έκρηξης που αναμένεται στα επόμενα επεισόδια θα επιτεθεί στην Ελένη μέσα στο καφενείο. Ο Βόσκαρης θα είναι αυτός που θα παρέμβει και θα τον καλύψει στη συνέχεια. Τον συμβουλεύει να μην κινείται απειλητικά κατά της Ελένης και τον καλεί να συμμαχήσουν. Ο Δούκας δεν βλέπει με καλό μάτι την πρόταση του νέου διοικητή. Από την άλλη δεν έχει άλλη επιλογή καθώς ο Βόσκαρης τον εκβιάζει παράλληλα ότι γνωρίζει ότι μετά από προτροπή του Δούκα, ο Σέργιος έβγαλε από τη μέση τον πατέρα της Ελένης, Γιώργη Σταμίρη.

Πώς θα εξοντώσει ο Βόσκαρης την Ελένη στις Άγριες μέλισσες

Ο Δούκας δέχεται και τότε ο Βόσκαρης θέτει σε εφαρμογή το σχέδιό του. Η Ελένη και ο Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) έχοντας διαπιστώσει ότι ο Μάνος Βόσκαρης θέλει να τους εξοντώσει από τον τόπο της ζητούν τη βοήθεια του εισαγγελέα, Αλέξη Γραμματικού (Σπύρος Σταμούλης). Παράλληλα, ψάχνουν πληροφορίες για τη δράση του Βόσκαρη στις φυλακές, συνθέτοντας με αυτό τον τρόπο το προφίλ του αδίστακτου αστυνομικού.

Η μεγάλη ανατροπή όμως πλησιάζει. Στις Άγριες Μέλισσες, ο Βόσκαρης δεν αστειεύεται σε σχέση με την Ελένη. Παρακολουθεί τις κινήσεις της, μέσω της Σοφούλας (Βίκυ Διαμαντοπούλου), στην οποία κάνει τα γλυκά μάτια. Για εκείνον ο στόχος του είναι ένας, να κάνει την Ελένη να πονέσει, να την τιμωρήσει σκληρά, όπως αυτός ξέρει. Γι’ αυτό και σκοπεύει να επαναλάβει την επίθεση πάθους στην Ελένη. Θέλει να τη βγάλει από τη μέση, με όπλο του τον βίαιο χαρακτήρα του. Ξεσπά επάνω της με χυδαίο τρόπο, όπως και τότε στη φυλακή. «Η φυλακή σου δεν τελείωσε με τη χάρη Σταμίρη. Εγώ θα σου τη δώσει για να λυτρωθείς» φαίνεται να λέει ο Βόσκαρης στην Ελένη, η οποία για άλλη μια φορά τον χαρακτηρίζει τέρας που πρέπει να βρεθεί στην κόλαση. Η σύγκρουση των δύο εξαιρετικών ηθοποιών θα είναι σφοδρή.