Επικαιρότητα:

Ηρακλής: Θέλω να φτάσω ψηλά για να με δει ο πατέρας μου που με έχει αφήσει

16 Δεκ. 2020 - 12:12 | Media
Ηρακλής: Θέλω να φτάσω ψηλά για να με δει ο πατέρας μου που με έχει αφήσει

Ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έχει μάθει να μην τα παρατάει και να παλεύει για όλα όσα θέλει να αποκτήσει στη ζωή του. Κάπως έτσι συνέβη και με τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του GNTM. Μπορεί αρχικά να αποχώρησε, αλλά όταν επέστρεψε στο σπίτι του διαγωνισμού ομορφιάς έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και τελικά κατάφερε να βγει νικητής.
Το νεαρό μοντέλο έχει μάθει στα δύσκολα, αφού από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ζωής του βίωσε την εγκατάλειψη. Ο πατέρας του τον εγκατέλειψε και εκείνος μεγάλωσε με τη μητέρα του, η οποία όπως έχει δηλώσει είναι η ηρωίδα του.
Λίγες ώρες μετά τον τελικό ο Ηρακλής κάθισε απέναντι από τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απουσία του πατέρα του.
«Είναι σαν κύριος στόχος μου να φτάσω τόσο ψηλά, να με δει ακόμα και ο πατέρας μου, που με έχει αφήσει για δικούς του λόγους και να καταλάβει την απώλεια του. Να καταλάβει τι είχε και τι άφησε. Δεν έχω επικοινωνία με τον μπαμπά μου από όσο με θυμάμαι, αλλά δε με πολύ ενδιαφέρει κιόλας, γιατί έχω συνεχίσει τη ζωή μου. Απλά θέλω το κάρμα, θέλω να εκπληρωθεί το κάρμα, αλλά να βάλω και εγώ το χεράκι μου, για να δει τι έχασε», δήλωσε ο Ηρακλής στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Ο Ηρακλής αποκάλυψε τον λόγο που τον έκανε να χωρίσει από τη σύντροφό του
Ηρακλής: «Η Αγγελική ήταν μεγάλο μέρος της ζωής μου»

Μπορεί όταν πρωτογνωρίσαμε τον Ηρακλή να δήλωνε δεσμευμένος, αλλά πλέον ο νικητής είναι single και ετοιμάζεται να κάνει μία νέα αρχή στη ζωή του

Μάλιστα, δίχως πολλές περιστροφές και με απόλυτη ειλικρίνεια αποκάλυψε στον «αέρα» της εκπομπής ότι το GNTM τον άλλαξε και αυτός ήταν ο λόγος που αποφάσισε να χωρίσει.
«Για το προσωπικό κομμάτι, το έζησα φουλ. Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές. Η Αγγελική είναι πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Έτρωγε πολύ δυνατό hate. Ό,τι πέρασα εγώ ψυχολογικά μέσα, πέρασε και αυτή έξω. Φέρθηκε πολύ σωστά».