Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του ριάλιτι

05 Ιαν. 2021 - 15:40 | Media
Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια του ριάλιτι

 Το ποσό των 6.500 ευρώ την εβδομάδα λαμβάνει η Ανθή Σαλαγκούδη για να συμμετέχει στο Survivor.

Και μέχρι αυτήν την ώρα είναι η πιο ακριβοπληρωμένη παίκτρια από την ομάδα των Διασήμων.

Η δημοσιογράφος μπήκε στο ριάλιτι την Κυριακή, έχοντας συμφωνήσει με την παραγωγή, τις εβδομαδιαίες αποδοχές της οι οποίες την ανεβάζουν στην κορυφή της λίστας των πολύ καλά αμειβόμενων παικτών με ποσό κοντά στα 6.500 ευρώ...

Διάσημοι και Μαχητές έχουν εξασφαλίσει ειδική συμφωνία με την παραγωγή για την εβδομαδιαία αμοιβή τους, για την περίοδο που θα βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο, για να συμμετέχουν στο Survivor.

Η 35χρονη Ανθή Σαλαγκούδη, είναι η κόρη του πρώην υφυπουργού Ανάπτυξης Γιώργου Σαλαγκούδη. Ο Γιώργος Σαλαγκούδης υπηρέτησε ως Υφυπουργός επί κυβερνήσεως Κώστα Καραμανλή. Μάλιστα, εκλεγόταν για πολλά χρόνια βουλευτής στη Β’ περιφέρεια Θεσσαλονίκης.

Η Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε. του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και παράλληλα με τις σπουδές της άρχισε να εργάζεται ως δημοσιογράφος. Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα "Πολιτιστική Ατζέντα".

Στη δημόσια τηλεόραση η Ανθή Σαλαγκούδη διατέλεσε για ένα διάστημα Υπεύθυνη Διαφήμισης και Προβολής.