Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Σοκ για τον Δούκα ο Τάκης του προδίδει το ένοχο μυστικό

08 Ιαν. 2021 - 18:19 | Media
Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Σοκ για τον Δούκα ο Τάκης του προδίδει το ένοχο μυστικό

Σε κάθε επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες, οι εξελίξεις και οι περιπέτειες των ηρώων καθηλώνουν. Ωστόσο αυτά που έρχονται θα είναι ακόμα πιο συγκλονιστικά. 

Ο Δούκας Σεβαστός δεν περνά και τις καλύτερες μέρες του, καθώς η σχέση του με την Μυρσίνη έχει παγώσει τόσο από εκείνον λόγω της προδοσίας της με τον Κυπραίο, όσο και από εκείνη μαθαίνοντας ότι εκείνος έβαλε το γιο της Σέργιο να σκοτώσει τον Γιώργη Σταμίρη, πατέρα της Ελένης. Την ίδια ώρα ακόμα και οι πιστοί του Κωνσταντής και Μελέτης τον αμφισβητούν και τον κοντράρουν, ενώ έχασε και την μοναχοκόρη του Πηνελόπη.

Στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το τηλεοπτικό περιοδικό Τivi sirial, ο άλλοτε κραταιός Δούκας Σεβαστός θα δεχθεί την χαριστική βολή αφού θα μάθει ο ο εγγονός του Σέργιος που λατρεύει είναι γιος της Δρόσως! Η Ελένη μαθαίνοντας για τον εκβιασμό που έκανε στην Ασημίνα τον διώχνει από το σπίτι, αλλά εκείνος δεν έχει πει την τελευταία του λέξη… Πηγαίνει στο σπίτι των Σεβαστών. Μπαίνει μέσα με το ζόρι και ο Νικηφόρος με την Ασημίνα παγώνουν. “Είμαι ο αρραβωνιαστικός της Δρόσως” λέει στον Δούκα που του ζητάει εξηγήσεις. “Ήρθα να πάρω το Σέργιο και να φύγουμε με τη Δρόσω”. Ο Δούκας τα χάνει μη μπορώντας να καταλάβει και τότε ο Τάκης σκάει τη βόμβα. 

“Δεν ξέρετε και σεις την αλήθεια ε; λέει ο Τάκης. “Ο Σέργιος είναι παιδί της Δρόσως και όχι της Ασημίνας Αυτοί οι δυο έκλεψαν το παιδί και παίζουν θέατρο τόσα χρόνια” Ο Δούκας σε σοκ πετάει έξω τον Τάκη και ζητάει εξηγήσεις από τον Νικηφόρο και την Ασημίνα. Ο Δούκας καταρρέει και οι εξελίξεις θα πάρουν απρόσμενη τροπή