Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο πλατό του Πρωινού

13 Ιαν. 2021 - 12:06 | Media
Ο Γιώργος Λιάγκας έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο πλατό του Πρωινού

 Την πρώτη του "άτυπη" εμφάνιση στο πλατό του Πρωινού πραγματοποίησε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης, λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για την επικείμενη επιστροφή του στην εκπομπή.
Πρόκειται για μια τηλεοπτική συνύπαρξη που εξέπληξε πολλούς, καθώς η είδηση "έσκασε" άξαφνα, καθώς οι διαπραγματεύσεις που προηγήθηκαν, πραγματοποιήθηκαν υπό άκρα μυστικότητα.
Την ώρα, λοιπόν, που η Φαίη Σκορδά βρισκόταν στην κουζίνα του πλατό και παρουσίαζε μία συνταγή μαγειρικής, ο Γιώργος Λιάγκας μπήκε στο στούντιο, παρακολουθώντας πίσω από τις κάμερες.
«Καλώς τον, ήρθες για τα κεφτεδάκια»; Του είπε η παρουσιάστρια με μπόλικη δόση χιούμορ, ενώ ο Γιώργος Λιάγκας αρκέστηκε σε ένα χαμόγελο.
Ο παρουσιαστής θα επιστρέψει επίσημα στην εκπομπή τη  Δευτέρα 25 Ιανουαρίου με τον ίδιο και την Φαίη Σκορδά στο τιμόνι της ψυχαγωγικής εκπομπής του ΑΝΤ1.
Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το protothema, οι αλλαγές θα είναι σαρωτικές, ενώ το τρέιλερ της ανανεωμένης εκπομπής θα γυριστεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.
Σταθερός στο πάνελ θα είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος εκτός από επαγγελματικά συνδέεται και φιλικά τόσο με την Φαίη Σκορδά όσο και με τον Γιώργο Λιάγκα.

Επιπλέον, στο πάνελ θα βρεθεί ο Τάσος Τεργιάκης και η Νάνσυ Παραδεισανού, ενώ στην ομάδα παραμένουν οι Βαγγέλης Περρής και Αλέξης Μίχας.