Επικαιρότητα:

Survivor 4 spoiler: Έπεσα σε παγίδα λέει ο Καλλίδης - Λύγισε η Κάτια για την αποχώρηση

13 Ιαν. 2021 - 14:50 | Media
Survivor 4 spoiler: Έπεσα σε παγίδα λέει ο Καλλίδης - Λύγισε η Κάτια για την αποχώρηση

Άλλη μια δύσκολη βραδιά η Τετάρτη (13/1) για τους «Διάσημους» του «Survivor 4» που μετά από σερί χαμένων αγώνων στον στίβο μάχης θα αναγκαστούν να αποχωριστούν έναν από τους παίκτες τους. Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι η τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση με τους Πάνο Καλλίδη και Γιώργο Κοψιδά να συμπληρώνουν τους τρεις πρώτους παίκτες, που κινδυνεύουν να μην επιστρέψουν απόψε στην παραλία του ριάλιτι επιβίωσης.

Τα πνεύματα είναι τεταμένα στην ομάδα των «Διάσημων» με την Κάτια Ταραμπάνκο να βρίσκεται στο στόχαστρο περίπου όλης της παραλίας. Η Ελευθερία Ελευθερίου και ο Πάνος Καλλίδης την κατηγόρησαν ότι έκλεψε φαγητό, ενώ ο Πέρικλής Κονδυλάτος υπήρξε δριμύς εναντίον της. Η πείνα και η κακουχία έχει λυγίσει τους παίκτες της ομάδας των «Διάσημων» που φέρνουν μόνο ήττες στον στίβο μάχης του «Survivor 4» κάτι που τα spoilers λένε ότι θα συμβεί και απόψε, με το έπαθλο να είναι η επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα στην Ελλάδα.

Πάνος Καλλίδης - «Έπεσα σε παγίδα από εκείνους που έχουν ξαναπάει σε ριάλιτι και ξέρουν»

«Γνωστή φάση στη ζωή μου. Πέφτω σε παγίδα. Αυτή τη φορά έπεσα σε παγίδα από παίκτες/παίκτριες που έχουν ξαναπαίξει σε ριάλιτι. Ένιωσα άσχημα» είπε ο Πάνος Καλλίδης που αποκάλυψε ότι είδε την Ταραμπάνκο να τρώει κρυφά. Το μοντέλο «κατηγορείται» ότι δεν προάγει με τις πράξεις της και τη συμπεριφορά της την ομαδικότητα, αν και είναι η παίκτρια που έχει φέρει τις πιο πολλές νίκες στην ομάδα των «Διάσημων». Ο τραγουδιστής είναι προτεινόμενος και νωρίτερα επιτέθηκε στον Τριαντάφυλλο, επειδή τον ψήφισε και δεν τον στήριξε σαν συνάδελφο

Η δοκιμασία για το έπαθλο επικοινωνίας θα είναι πολύ δύσκολη και οι «Διάσημοι» είναι ήδη καταβεβλημένοι από τους καβγάδες. Μήπως μία λύση για να φάνε οι «Διάσημοι» θα ήταν να πάρουν μεταγραφή παίκτες της ομάδας των «Μαχητών», όπως έχει συμβεί στο ριάλιτι κατά το παρελθόν;

Αγγελική Λάμπρη: Κέρδισα έναν φίλο τον Περικλή στο Survivor

Στην εκπομπή «LoveIt» της Ιωάννας Μαλέσκου προβλήθηκε αποκλειστικό ρεπορτάζ με τις δηλώσεις της Αγγελικής Λάμπρη μετά την αποχώρησή της από το «Survivor 4», μια αποχώρηση που δίχασε τους «Διάσημους» και έφερε τα πρώτα σύννεφα στην παραλία. «Δεν στεναχωρήθηκα και δεν έκλαψα καθόλου. Έχασα 4-5 κιλά. Με τον Περικλή δεθήκαμε πάρα πολύ είναι το φιλαράκι μου στο Survivor. Είναι ο άνθρωπος που θα κάνω παρέα μετά. Του εύχομαι να είναι νικητής και να πάρει το έπαθλο. Και με την Άννα-Μαρία δέθηκα, αν και έμεινα λίγο στο παιχνίδι. Η Κάτια είναι ένας άνθρωπος που απομονωνόταν. Όταν με ψήφισε της έκανα και πλάκα, Ιούδας και τέτοια».

Αναφορικά με τη στρατηγική είπε ότι όταν η Κάτια της ζήτησε συγγνώμη της είπε: «Συγγνώμη αλλά κινούμαι στρατηγικά». Για τον τσακωμό με Κοψιδά για το ρύζι είπε: «Πεινούσαμε πάρα πολύ, δεν ήταν για δύο κουταλιές. Δεν μπορεί να είμαστε όλοι μαζί στην παραλία και να βγαίνεις στο συμβούλιο και να λες κάτι άλλο από αυτό που ισχύει... Ο Γιώργος που είναι υποψήφιος κάνει κάτι λάθος στην παραλία. Κάτω από δύσκολες συνθήκες είναι καλό να μοιράζεσαι τα πάντα και να μην κοιτάζεις τον εαυτό σου» είπε η Αγγελική λάμπρη για τη συμμετοχή της στο «Survivor 4». 

Αναφορικά με τον Κοψιδά, πάντως, τόσο η Ελίζαμπεθ Ελέτσι όσο και ο Αλέξης Παππάς δεν μπορούν να καταλάβουν με ποια λογική προτείνεται για αποχώρηση ένας δυνατός παίκτης που τον χρειάζεται η ομάδα για να κερδίσει έπαθλα φαγητού. Η ομάδα των «Μαχητών» πάντως έχει πάθει πλάκα με τον τρόπο που ψηφίζουν οι «Διάσημοι» και μάλιστα μια φωτογραφία από το συμβούλιο του νησιού δείχνει την έκπληξή του όταν είδε να ψηφίζουν την Κάτια Ταραμπάνκο για αποχώρηση.