Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης - Γιάννης Βασιλώττος αποκαλύπτει τι θα γίνει με την Ασημίνα

15 Ιαν. 2021 - 14:01 | Media
Άγριες Μέλισσες: Ο Μπάμπης - Γιάννης Βασιλώττος αποκαλύπτει τι θα γίνει με την Ασημίνα

Τον Γιάννη Βσιλώττο, τον νεαρό ηθοποιό και μουσικό που μπήκε φέτος στις Άγριες Μέλισσες για να αναστατώσει με την επιστροφή του το Διαφάνι, πέτυχε ο φακός της εκπομπής Ευτυχείτε σε ανύποπτο χρόνο, εκτός γυρισμάτων.

Ο ηθοποιός, απαντώντας στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου, για την εξέλιξη που θα έχει ο δεσμός του με την Ασημίνα, είπε ότι αυτός, δηλαδή ο Μπάμπης τον οποίο υποδύεται, η Ασημίνα και το παιδί θα το σκάσουν, τουλάχιστον για ένα διάστημα, και θα βρουν καταφύγια μακριά από τις οικογενειακές εστίες τους.

Όμως, δεν γνωρίζει αν η εξέλιξη αυτή θα είναι οριστική ή η Ασημίνα θα επιστρέψει εντέλει στον Νικηφόρο. Όπως επίσης δεν είναι σίγουρος αν ο Κυριάκος θα πληροφορηθεί τα καθέκαστα της σχέσης Μπάμπη – Ασημίνας από την Ουρανία.

Τα μόνα πράγματα για τα οποία είναι βέβαιος είναι πως ο Μπάμπης επιθυμεί να βλέπει την Ασημίνα ευτυχισμένη, ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι αυτή θα βρίσκεται στο πλευρό ενός άλλου άνδρα, και επίσης ότι η συμφωνία του με την παραγωγή της σειράς είναι μέχρι το τέλος της σειράς, πράγμα που σημαίνει ότι ο Μπάμπης παραμένει στο Διαφάνι για αρκετό καιρό ακόμα.

Τέλος, στην ερώτηση αν η σειρά θα συνεχιστεί και για τρίτη χρονιά, ο Γιάννης Βασιλώττος είπε ότι ο ίδιος πιστεύει ότι τα πράγματα πρέπει  να τελειώνουν όταν βρίσκονται σε ανοδική τροχιά και δήλωσε άγνοια για τις προθέσεις παραγωγών και σεναριογράφων.