MasterChef 5: Τα 3 πρόσωπα - κλειδιά του διαγωνισμού

19 Ιαν. 2021 - 11:30 | Media
MasterChef 5: Τα 3 πρόσωπα - κλειδιά του διαγωνισμού

Αυτά είναι τα 3 πρόσωπα -εκτός των κριτών- που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο φετινό «MasterChef 5».
Η εκπομπή του Star «Στη φωλιά των Κου Κου»  αποκάλυψε σήμερα τα ονόματα των τριών σεφ που θα βρίσκονται δίπλα στους παίκτες σε όλη τη διάρκεια του «MasterChef 5», καθοδηγώντας, διδάσκοντας και …ταλαιπωρώντας τους.
Ο πρώτος είναι ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος. Ο γνωστός σεφ του εστιατορίου Sense, στο ξενοδοχείο AthensWas, επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου θα είναι ο food stylist του φετινού παιχνιδιού, εμπνέοντας τους παίκτες και καθοδηγώντας τους για να δημιουργήσουν τα πιο «ορεκτικά» πιάτα, που θα απευθύνονται εξίσου στην όραση και στη γεύση.
Ο δεύτερος είναι ο γνωστός και αγαπητός στους παίκτες Νίκος Θωμάς. Ο σεφ του δημοφιλούς Simul στο Κολωνάκι, ένας από τους πιο προβεβλημένους εκπροσώπους της νέας ελληνικής μαγειρικής σκηνής, θα είναι ξανά ο food & beverage manager του «MasterChef», θέση που κατείχε παλιότερα στο παιχνίδι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Δική του δουλειά θα είναι να κάνει δύσκολη τη ζωή των  παικτών επινοώντας καινούργια πιάτα για τις δοκιμασίες. Θα έχει επίσης την ευθύνη για την αποθήκη τροφίμων.

Τρίτος, ο Γιάννης Αποστολάκης, θα έχει και φέτος  τον ρόλο του μέντορα των παικτών που θα τους νουθετεί, θα τους εμψυχώνει, θα τους ανοίγει τα μάτια στις νέες τάσεις και θα τους πηγαίνει βόλτες -ανάλογα με τα μέτρα που θα ισχύουν εκείνη την περίοδο- για γευστικές δοκιμές σε κορυφαίες κουζίνες της Αθήνας και tips από διακεκριμένους σεφ.

MasterChef 5: Πρεμιέρα Σάββατο 23 Ιανουαρίου στις 21:00