Επικαιρότητα:

Ανθή Σαλαγκούδη, η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας. To Twitter μιλάει για στημένα

21 Ιαν. 2021 - 10:20 | Media
Ανθή Σαλαγκούδη, η πιο δημοφιλής παίκτρια της εβδομάδας. To Twitter μιλάει για στημένα
Πιο δημοφιλής παίκτρια του Survivor βγήκε η Ανθή Σαλαγκούδη και το Twitter «μιλάει» για «στημένα» στο Survivor

Σάλο στους τηλεθεατές του «Survivor 4» την Τετάρτη (20/1) προκάλεσε η ανάδειξη της Ανθής Σαλαγκούδη σε δημοφιλέστερη παίκτρια της προηγούμενης εβδομάδας σύμφωνα με την ψηφοφορία του κοινού. Η 36χρονη δημοσιογράφος θεωρείται μία από τις πιο «αργές» παίκτριες στα αγωνίσματα και η «ύποπτη» δημοφιλία της αμφισβητήθηκε σφοδρότατα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Γελάνε οι κοκοφοίνικες στον Άγιο Δομίνικο» είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας κοινού στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το πρωί της Πέμπτης (21/1), ενώ οι χρήστες του Twitter ανέφεραν: «Ο πρώτος διορισμός σε ριάλιτι» έγινε στο Survivor με την Ανθή Σαλαγκούδη.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής η παραγωγή έλεγξε τα μηνύματα, τα οποία προήλθαν στο σύνολό τους από την γενέτειρα πόλη της Σαλαγκούδη, τη Θεσσαλονίκη. Ακόμα και η ίδια η παίκτρια δεν πίστεψε την είδηση από το στόμα του Γιώργου Λιανού ότι είναι η πιο δημοφιλής παίκτρια και διασώθηκε. Το Twitter πήρε φωτιά σε βαθμό που κάποιοι σχολίασαν ότι δεν θα ξαναδούν το ριάλιτι γιατί «είναι στημένο». 

Ο Αλέξης Μίχας σε ρεπορτάζ του στο «Πρωινό» ανέφερε ότι 'ενα άλλο σενάριο για τη δημοφιλία της Σαλαγκούδη είναι να έγινε μία κινητοποίηση των ανθρώπων που την αγαπούν στη Θεσσαλονίκη, για να τη στηρίξουν και να μην φύγει από το ριάλιτι. Η δημοσιογράφος Πολυξένη Καραμίχα δήλωσε στο Πρωινό: «Η Ανθή Σαλαγκούδη μπορεί να μην είναι δημοφιλής στην Αθήνα στη Θεσσαλονίκη όμως είναι πολύ! Η μητέρα της είναι ενεργό μέλος σε πολλούς συλλόγους και σωματεία και κάλεσε τα μέλη τους να ψηφίσουν. Ζητούσαν να ψηφίσουν το κορίτσι μας την Ανθή για να μείνει στο παιχνίδι. Υπάρχει κινητοποίηση δηλαδή στη Βόρεια Ελλάδα. Οι γονείς της, η οικογένεια της, ο κόσμος, οι φίλοι της κάνουν αγώνα κάθε φορά να την ψηφίσουν και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Δηλαδή έχει ξανασυμβεί, έχω δει μήνυμα στο κινητό που έχει σταλθεί από τα μέλη κάποιων συλλόγων "ψηφίστε το κορίτσι μας για να την υποστηρίξουμε"». Αυτά είπε η δημοσιογράφος με τον Ουγγαρέζο να προσθέτει «Είναι γνωστό ότι η Θεσσαλονίκη βγάζει πρωθυπουργό».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Έλενας Πολυκάρπου η παραγωγή της Ατζούν Medya εξετάζει έντονα το ενδεχόμενο από την επόμενη ψηφοφορία, να αλλάξει τελείως το σύστημα μέσα από το οποίο βγαίνουν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση. «Αυτό ξεκινάει από την κινητοποίηση που υποθετικά έγινε από την οικογένεια της παίκτριας στη Θεσσαλονίκη και το περιβάλλον της. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αν ξαναγίνει η ψηφοφορία να είναι πάλι πιο δημοφιλής παίκτρια κάτι που αποτελεί πρόβλημα. Ο ΣΚΑΪ δεν έχει καμία εμπλοκή στην ψηφοφορία, υπάρχει ανεξάρτητη εταιρεία. Επίσης στον ΣΚΑΪ αν υπάρξουν επώνυμες καταγγελίες για αλλοίωση αποτελεσμάτων, θα εξεταστούν. Δεν αποκλείεται να καταργηθεί η ψηφοφορία των τηλεθεατών και να βρεθεί άλλος τρόπος ανάδειξης με τα αγωνίσματα» είπε η Έλενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Ευτυχείτε!» το πρωί της Πέμπτης (21/1), .

Η 36χρονη δημοσιογράφος, που ψηφίστηκε ως η πιο δημοφιλής μετά την Κάτια Ταραμπάνκο έθεσε ως προτεινόμενη την Ελίζαμπεθ Ελέτσι στο συμβούλιο του νησιού, με αποτέλεσμα η παίκτρια να αποχωρήσει.

Ανθή Σαλαγκούδη: Πήγε στο Survivor για να ζήσει το καλύτερο ρεπορτάζ μέχρι σήμερα

Η 36χρονη Ανθή Σαλαγκούδη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και είναι κόρη του πρώην υφυπουργού Οικονομικών, Γιώργου Σαλαγκούδη. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Δημοσιογραφίας και Μ.Μ.Ε του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 2002 και για 2 χρόνια συνεργάστηκε με την εφημερίδα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και τα περιοδικά του Ομίλου. Παράλληλα ήταν υπεύθυνη σε θέματα Διαφήμισης και Προβολής του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν. Από το 2006 έως το 2008 εργάστηκε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρώτη Γραμμή».

Από το 2008 έως τον Ιούνιο του 2010 εργάστηκε ως δημοσιογράφος στον τομέα ενημέρωσης της ΕΡΤ3 και παρουσίαζε το ημερήσιο πρόγραμμα «Πολιτιστική Ατζέντα». Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε σχολιάσει μεταξύ άλλων τη συμετοχή της Ανθής: «Ασφαλώς και βλέπω το Survivor. Έχει πιο ενδιαφέρον φέτος. Νομίζω πως την Ανθή Σαλαγκούδη κάποιος την έβαλε εκεί με το ζόρι. Κάποιος της έκανε πλάκα… Δεν ξέρω, νομίζω ότι το κορίτσι αυτό είναι σαν να μη θέλει να είναι εκεί», είπε για το «Survivor 4».