Επικαιρότητα:

Survivor: Πεινάμε και παίζει αυτός ο μ@λ@@@ς με τις βασικές μας ανάγκες

25 Ιαν. 2021 - 07:13 | Media
Survivor: Πεινάμε και παίζει αυτός ο μ@λ@@@ς  με τις βασικές μας ανάγκες

 Βαριά η ήττα για τους Κόκκινους στο Survivor με τους περισσότερους να αποδίδουν την ευθύνη στον Γιώργο Κοψιδά, που ήθελε να αγωνιστεί τελευταίος για να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του.

Η διαδικασία με την οποία επιλέχθηκε ο Κοψιδάς στο πιο κρίσιμο σημείο, δεν άρεσε καθόλου στον Περικλή Κονδυλάτο που ξέσπασε αλλά κι έβρισε τον πρώτο:

«Σήμερα κάναμε ένα πολύ καλό σκορ αλλά δεν πήραμε τη νίκη που έχει να κάνει με τις δυνάμεις της ομάδας. Δεν υπήρξε αμεροληψία και προσοχή στην επιλογή αλλά εγωισμός. Μία νίκη δεν κάνει κάποιον καλό παίκτη, μπορεί απλά να είναι η μέρα του και να έχει εξοικείωση με το συγκεκριμένο άθλημα. Έπρεπε σήμερα η θέση στο τέλος να δοθεί σε κάποιον που έχει εξοικείωση σε σχέση με κάποιον άλλον. Έγινε μία ψηφοφορία τάχα δημοκρατική που ήταν το μεγαλύτερο φιάσκο που έχω δει στην ζωή μου αφού ο τρόπος που ψηφίσαμε ήταν άνισος. Κάποιοι άνθρωποι παίζουν για να τονίσουν στο μυαλό τους την έννοια του αρχηγού, ότι εγώ θα σας φέρω το τρόπαιο του φαγητού. Επειδή δεν ήταν η μέρα του και δεν θέλει να το παραδεχτεί, χάσαμε. Είναι καθαρά θέμα εγωισμού. Λυπάμαι πολύ αλλά για εμάς είναι πολύ σοβαρό και θέλαμε να βάλουμε τα κλάματα γιατί πεινάμε και παίζει αυτός ο μαλ….ς, αυτός ο άνθρωπος με τις βασικές μας ανάγκες.»

Δεν λέει να κοπάσει η οργή του Περικλή Κονδυλάτου για τον Γιώργο Κοψιδά.