Survivor 2021: Η αλήθεια για την κόντρα Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Ασημίνας Ιγγλέζου

26 Ιαν. 2021 - 12:37 | Media
Survivor 2021: Η αλήθεια για την κόντρα Ελίζαμπεθ Ελέτσι – Ασημίνας Ιγγλέζου

Η έχθρα ανάμεσα στις δύο παίκτριες του ,Survivor 2021, κρατάει από παλιά, όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιο στο σημερινό Ευτυχείτε

Δεν πρόλαβε να πατήσει το πόδι της στην παραλία του Άγιου Δομίνικου η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και η ένταση ανάμεσα στην ίδια και στην Ασημίνα Ιγγλέζου ήταν ολοφάνερη σε συμπαίκτες και τηλεθεατές. Αν και η δημοσιογράφος – επιχειρηματίας δεν μπήκε από την αρχή στο «Survivor 2021», ώστε να συμβεί κάτι που θα δικαιολογούσε τις τριβές, ακόμα και ο απλός χαιρετισμός ανάμεσα στις δύο γυναίκες μαρτυρούσε την κακή σχέση που προϋπήρχε.

Τον λόγο αποκάλυψε σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της «Ευτυχείτε» στο Open. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της που επιβεβαίωσε ο ιδιοκτήτης του Mykonos Live TV, Πέτρος Νάζος, η Ασημίνα Ιγγλέζου διεκδικούσε τη θέση της Ελίζαμπεθ στο σταθμό, κάτι που συζητούσε ανοιχτά.

Μάλιστα, το Mykonos Live TV είχε φιλοξενήσει κάποιες ανταποκρίσεις της από τη Χαλκιδική και, με αφορμή αυτό καθώς και την συμμετοχή της σε διαδικτυακή εκπομπή του Star, η τέως αθλήτρια που έχει δυναμική παρουσία στα social media, θεώρησε πως μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο της δημοσιογράφου – παρουσιάστριας.