Κατερίνα Καινούργιου: Μου έλεγε σκάσε γλάστρα και γελούσε - Mε έκανε σκουπίδι

04 Φεβ. 2021 - 10:27 | Media
Κατερίνα Καινούργιου: Μου έλεγε σκάσε γλάστρα και γελούσε - Mε έκανε σκουπίδι

Στην εκπομπή Ευτυχείτε μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, το πρωί της Πέμπτης, αναφερόμενη -μεταξύ άλλων- στις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό για λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία, όπως επίσης για σεξουαλική παρενόχληση.

Η παρουσιάστρια αποκάλυψε, μάλιστα, ότι και η ίδια έχει υποστεί bullying στον εργασιακό χώρο για πολύ καιρό, κάτι που όπως τονίζει "υπέστη στωικά", καθώς ο θύτης ήταν ένα πρόσωπο με υψηλή θέση.

Με αφορμή τη συζήτηση αυτή, μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου ισχυρίστηκε ότι και η ίδια έχει δεχθεί λεκτική βία στον εργασιακό χώρο από μια γυναίκα την οποία δε θέλησε να κατονομάσει.

«Να πω το εξής επειδή και εγώ έχω δεχτεί τεράστιο bullying και το έχω πει και εγώ, να κάνω εκπομπή και να ακούω από το ακουστικό σκάσε γλάστρα και μετά να γελάνε. Στο ίδιο κανάλι λοιπόν και εγώ που φωτογραφίζεις και εσύ, όχι από τον ίδιο άνθρωπο από γυναίκα. Εγώ δεν θέλω να πω το κανάλι δεν υπάρχει λόγος, ήταν τότε στην διοίκηση του καναλιού και μου έλεγε σκάσε γλάστρα και γελούσε, με φώναζε στο γραφείο και με έκανε σκουπίδι» ανέφερε η παρουσιάστρια του Open.