Άγριες Μέλισσες – Spoiler – Βόμβα: Η Ελένη κι ο Λάμπρος επιτέλους παντρεύτηκαν

06 Φεβ. 2021 - 08:41 | Media
Άγριες Μέλισσες – Spoiler – Βόμβα: Η Ελένη κι ο Λάμπρος επιτέλους παντρεύτηκαν

Είναι το ζευγάρι για το οποίο λιώνει όλο το twitter! Eίναι το ζευγάρι που έχει περάσει τα πάνδεινα στις Άγριες Μέλισσες και συνεχίζει να είναι μαζί! Ο Λάμπρος Σεβαστός (Δημήτρης Γκοτσόπουλος) και η Ελένη Σταμίρη (Μαρία Κίτσου) ερωτεύτηκαν όταν ήταν ακόμα παιδιά. Οι γονείς τους τους εμπόδισαν να παντρευτούν. Ο μεγάλος τους έρωτας όμως δεν έσβησε ποτέ ότι κι αν έγινε. Ούτε όταν ο Λάμπρος παντρεύτηκε, ούτε όταν η Ελένη ήταν έτοιμη να παντρευτεί το Θωμά Κυπραίο. Δεν τους χώρισε, ούτε η φυλακή, ούτε ο … Βόσκαρης.

Ήρθε λοιπόν η πολυπόθητη στιγμή. Η στιγμή που περίμεναν χιλιάδες τηλεθεατές της δημοφιλούς σειράς του Ant1! Ο Λάμπρος και η Ελένη στα επόμενα επεισόδια επιτέλους παντρεύονται. Ο γάμος τους, έγινε στο πάρκο Τρίτση την Παρασκευή το μεσημέρι και δεν ήταν ο μόνος στο Διαφάνι! Το spoiler έκανε στο Instagram ένα από τα πολλά fan club της σειράς δημοσιεύοντας “παπαρατσέ” φωτογραφία από τα γυρίσματα του γάμου! Kαι φυσικά μετά το twitter έκανε πάρτι!

Επιτέλους μια σχέση στο σήριαλ που δοκιμάστηκε όσο λίγες και πέρασε από χίλια κύματα θα έχει αίσιο τέλος. Μεγάλη χαρά θα πάρει όπως αναφέραμε και ο κόσμος του twitter που επιτέλους θα δει ευτυχισμένους την Ελένη και το Λάμπρο!

Στο twitter υπάρχει το hashtag #teamlamprosleniw όπου όλοι οι fans περίμεναν τη στιγμή που το ζευγάρι θα ευτυχήσει! Δες τα καλύτερα tweets!