Ήλιος: Ξημερώνουν δύσκολες μέρες για Δήμο και Εύα

08 Φεβ. 2021 - 16:35 | Media
Ήλιος: Ξημερώνουν δύσκολες μέρες για Δήμο και Εύα

Έχει καταφέρει να «χτίσει» το δικό της κοινό και όχι άδικα, αφού στη ζώνη της σημειώνει υψηλά νούμερα τηλεθέασης. Ο λόγος για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 «Ηλιος», η οποία προβάλλεται καθημερινά στις 20.00 και έχει ξεχωρίσει για την πλοκή και το καστ της.

Η Εύα ξυπνά τρομαγμένη μέσα σ’ ένα βαν, ενώ ο Μάρκος ετοιμάζεται να φύγει χωρίς εκείνη. Ο Δημήτρης και ο Χρήστος συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό της, κερδίζοντας έδαφος απ’ τις μαρτυρίες της Αλεξάνδρας και του Πέτρου.

Εν τω μεταξύ, το σχέδιο του Δημήτρη για την υπόθεση του Γιάννη ανατρέπεται. Ο Δήμος καταρρακώνεται απ’ την απόφαση της Μυρτώς να φύγει για κάποιο διάστημα. Η Νέλλη ανακαλύπτει τυχαία ότι ο Μάνος δεν έχει αλλάξει.

Η Αλίκη δεν το βάζει κάτω και συνεχίζει να ψάχνει στοιχεία που θα βοηθήσουν να βρεθεί η κόρη της. Εντρομη θα ανακαλύψει ότι ο απαγωγέας της Εύας είναι ο παρ’ ολίγον βιαστής της…

Η Εύα περνάει εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του Μάρκου. Ο Δημήτρης εντείνει τις έρευνες, ενώ προσπαθεί να αποδείξει πως ο Γιάννης ευθύνεται για το θάνατο της Αντιγόνης.

Ο Δήμος νιώθει πως χάνει την κόρη του και η Λήδα ανησυχεί για την υγεία του πατέρα της. Η Αλίκη αποφασίζει να αναλάβει μόνη της δράση για να γλιτώσει την κόρη της από τον Μάρκο, γνωρίζοντας πως ο πραγματικός του στόχος είναι η ίδια. Ταυτόχρονα, η Εύα παίζει το τελευταίο της χαρτί στην προσπάθειά της να το σκάσει…

Ο Φίλιππος φτάνει έντρομος στο σημείο όπου φαίνεται ότι βρίσκεται η Εύα. Ο Μάρκος, όμως, έχει καταφέρει να φύγει. Ο Δημήτρης, επηρεασμένος από την υπόθεση του Γιάννη, αποφασίζει να πάει να βρει τον πατέρα του.

Ο Δήμος είναι σε οικονομικό αδιέξοδο και ψάχνει αγοραστή για το ποσοστό του στο μπαρ. Ο δικηγόρος του χρηματοδότη του Φίλιππου δείχνει να ενδιαφέρεται, αλλά οι αληθινές του προθέσεις είναι διαφορετικές.

Ο Μάρκος δεν μπορεί να αντισταθεί στην εμμονή του για την Αλίκη και πηγαίνει στη φάρμα. Την ίδια στιγμή βρίσκεται εκεί και ο Δημήτρης που έχει πάει για να προστατέψει την Αλίκη. Ενας θόρυβος θα τρομάξει την Αλίκη, η οποία θα στρέψει το όπλο της προς την κατεύθυνση όπου στέκεται ο Δημήτρης…

Ο Φίλιππος προσπαθεί να βοηθήσει την Εύα και την Αλίκη. Στον Υάκινθο εμφανίζεται μία νέα οικονομική σύμβουλος, η Διώνη, η οποία φαίνεται αποφασισμένη να του κάνει τη ζωή δύσκολη. Ο Δημήτρης προσπαθεί να πείσει την Αλίκη να σταματήσει να προκαλεί τον Μάρκο. Παράλληλα, καλείται να διαχειριστεί τη σχέση του με τον πατέρα του.

Η Λήδα δείχνει να κολακεύεται απ’ το ενδιαφέρον του Αγγελου, αλλά δεν νιώθει έτοιμη να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Η Αλίκη κάνει μία τελευταία, απελπισμένη προσπάθεια να προκαλέσει τον Μάρκο. Ο Δημήτρης, για άλλη μια φορά, θα γίνει ο φύλακας άγγελός της, αλλά αυτή τη φορά το τίμημα και για τους δύο θα είναι μεγάλο…

Τέλος, ο Δημήτρης μεταφέρεται στο νοσοκομείο. Ολοι αγωνιούν για τη ζωή του, ενώ ο Μάρκος εξακολουθεί να διαφεύγει τη σύλληψη, γεγονός που ενισχύει το φόβο όλων για μια νέα επίθεση. Η Αλίκη νιώθει ένοχη για τον βαρύ τραυματισμό του Δημήτρη και συνειδητοποιεί πόσο σημαντικός είναι για τη ζωή της.

Η Αθηνά την κατηγορεί και τη διαβεβαιώνει πως η ίδια θα φροντίσει να λογοδοτήσει στη Δικαιοσύνη. Ο Δήμος αρχίζει να υποψιάζεται πως ο δικηγόρος δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα για το μπαρ και πως η επένδυσή του σ’ αυτό κρύβει άλλες σκοπιμότητες. Ο Μάνος χάνει τον έλεγχο και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό στη Νέλλη και τον Ντίνο.