Επικαιρότητα:

Χαϊκάλης: Συγγνώμη τι έκανα; Σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος

09 Φεβ. 2021 - 10:17 | Media
Χαϊκάλης: Συγγνώμη τι έκανα;  Σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος

 Στην εκπομπή Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Παύλος Χαϊκάλης αναφερόμενος στην καταγγελία της Ηλιάνας Αραβή για σεξουαλική παρενόχληση. Ο ηθοποιός εξήγησε ότι παρόλο που πρόθεσή του ήταν να μην ξαναβγεί να μιλήσει δημοσίως, το έκανε καθώς όπως χαρακτηριστικά είπε «σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος».

«Δεν ήταν ξεκάθαρα, γιατί ενώ μίλησα ξεκάθαρα δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα. Παρουσιάστηκε λες και έχω τελέσει την πράξη στο τηλέφωνο, ενώ έδωσα άλλες διευκρινήσεις. Δεν έγιναν κατανοητές. Να το επαναλάβω λοιπόν, είπα ότι δεν ακυρώνω τα λόγια της κοπέλας, για να μη θεωρηθεί ότι προσβάλω κάποιον, επειδή ουσιαστικά ο καταγγέλων στη συνείδηση του κόσμου έχει πάντοτε δίκιο.

Είπα να οριοθετήσουμε και να φωτίσουμε τα γεγονότα. Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή έχω τελέσει την πράξη που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο ή ότι ουσιαστικά λόγω του ότι ήμουν ερωτευμένος εξέφρασα την ερωτική μου διάθεση.

Ακούστε με εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος. Εγώ φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα μέσα, για κάποια πράγματα που δεν υπάρχει καταγγελία. Βγήκα χωρίς να προσβάλλω κανέναν! Αν έκανα τι; Συγγνώμη τι έκανα; Ευχαριστώ πολύ την κ. Ακρίτα που μου δίνει μια κλωτσιά να πάω παρακάτω» ανέφερε μεταξύ άλλων.