Σταύρος Νικολαΐδης: Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου

10 Φεβ. 2021 - 15:04 | Media
Σταύρος Νικολαΐδης: Γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου

Σταύρος Νικολαΐδης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από την κωμική σειρά Εγκλήματα. εμφανίστηκε στην εκπομπή Πρωινό και αναφέρθηκε σε μια περίπτωση ψυχολογικής βίας που βίωνε για μεγάλο διάστημα από γνωστό σκηνοθέτη του θεάτρου.

«Αυτό που έχει συμβεί σε εμένα είναι η συμπεριφορά και τα λόγια ενός σκηνοθέτη, που προσέβαλαν την προσωπικότητά μου και σαν άνθρωπο και σαν ηθοποιό, αλλά και σαν εργαζόμενο. Με λόγια, τα οποία δεν μπορώ να πω στην τηλεόραση, είναι αρκετά υβριστικά και προσβλητικά. Αρκεί να σας πω ότι γύριζα σπίτι και έκλαιγα σαν μωρό στην αγκαλιά της γυναίκας μου. Αυτό έγινε σε πρόβες, αλλά και σε παράσταση έγιναν κάποια περιστατικά. Φανταστείτε ότι οι πρόβες γίνονταν σε ανοιχτό χώρο και μας άκουγαν οι διπλανές πολυκατοικίες» εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, ο Σταύρος Νικολαΐδης απάντησε στην ερώτηση πολλών «γιατί τώρα;». «Αν και ήμουν γνωστός, ήμουν σε μια δύσκολη επαγγελματική και οικονομική κατάσταση, όπου εξαρτιόμουν από αυτή τη δουλειά και δεν ήθελα να τη χάσω. Και να πω και κάτι άλλο; Αν έλεγα εγώ κάτι, πριν γίνει όλο αυτό τώρα, θα ήταν ο δικός μου λόγος ενάντια στον δικό του, που ήταν πιο ισχυρός τότε και μετά εγώ δεν θα ξανάβρισκα δουλειά. Ακόμα υπάρχει αυτός ο άνθρωπος στο χώρο. Δεν είναι τόσο γνωστός στο ευρύ κοινό, αλλά είναι στους ανθρώπους της δουλειάς μας».

Τέλος, ο Σταύρος Νικολαΐδης υπογράμμισε ότι «φταίμε και εμείς οι ίδιοι γιατί συντηρούμε τέτοια περιστατικά. Είμαι σίγουρος ότι δύο με τρεις παρόντες συνάδελφοι στην πρόβα μπορεί να με βγάλουν ψεύτη. Ο λόγος είναι ότι θέλουν να είναι με το μέρος του ισχυρού. Χθες, μίλησα με μία πρωταγωνίστρια που είχε ένα αντίστοιχο περιστατικό με κάποιο από τα καταγγελλόμενα πρόσωπα, ότι δηλαδή μιλούσε και ασκούσε βία σε συναδέλφους του. Mου ανέφερε ένα περιστατικό που είχε περάσει και όλος ο θίασος τον έβλεπε τον πρωταγωνιστή ως γκουρού. Σε περιστατικό που έγινε, λοιπόν, υποστήριξαν αυτόν αντί για την κοπέλα».