Επικαιρότητα:

Το θλιβερό τέλος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

13 Φεβ. 2021 - 15:01 | Media
Το θλιβερό τέλος της Μυρσίνης στις Άγριες Μέλισσες

Ο χαρακτήρας της Μυρσίνης Σεβαστού, στην σειρά του ANT1, έχει διχάσει πολλούς τηλεθεατές. Κάποιοι την μισούν για τις φρικτές της πράξεις, άλλοι την συμπονούν, καθώς είναι μία μάνα που έχασε το παιδί της. Το σίγουρο είναι πως το τέλος που θα έχει η Μυρσίνη, στις Άγριες Μέλισσες, δεν το είχε προβλέψει ούτε η ίδια.

Η κυρία Σεβαστού, επικεφαλής της οικογένειας Σεβαστών, είχε δείξει πως είναι μια ισχυρή προσωπικότητα. Μία σκληρή και αδίστακτη γυναίκα, που θα έφτανε στα άκρα, προκειμένου να πετύχει τον σκοπό της. Στα τελευταία επεισόδια έχει παρουσιάσει και μια ευαίσθητη πλευρά, κερδίζοντας την συμπάθεια του κοινού. Η Μυρσίνη, είναι μια γυναίκα απλή, καθημερινή, με ευαίσθητη ψυχή. Άραγε, της αξίζει το τέλος που θα έχει;

Η ασθένεια και το διαζύγιο
Μπορεί η ίδια να μη το δέχεται, ο Δούκας, όμως, επιμένει πολύ σε αυτό το διαζύγιο. Πλέον, νιώθει πως έχει δίπλα του μία γυναίκα, για την οποία δε νιώθει απολύτως τίποτα. Ο έρωτας και το πάθος έχουν χαθεί εδώ και πολλά χρόνια, ενώ στη μέση έχουν μπει η αδιαφορία, αλλά και το συμφέρον.

Η Μυρσίνη δε θέλει σε καμία περίπτωση να χάσει τον άντρα αυτόν από δίπλα της. Τα συναισθήματά της για τον Δούκα είναι αγνά, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το πόσο πολύ την έχει επηρεάσει, ψυχολογικά, αυτό το διαζύγιο. Ο εγωισμός της, όμως, υπερτερεί, κι έτσι τον απειλεί πως δε θα φύγει από το σπίτι, ούτε θα δεχτεί τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, ένα γεγονός θα βάλει ξανά τελεία στα σχέδιά της. Η ηρωίδα θα κληθεί να αντιμετωπίσει ένα μεγάλο πρόβλημα υγείας, το οποίο θα την οδηγήσει στο νοσοκομείο. Εκεί θα διαγνωστεί με όγκο και ο γολγοθάς της θα ξεκινήσει. Στο μεταξύ, ο Δούκας θα αποσύρει την αίτηση διαζυγίου και θα σταθεί στο πλευρό της γυναίκας του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γραφτεί έως τώρα, το τέλος για την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι αρκετά θλιβερό. Όλη της η οικογένεια θα διαλυθεί, τόσο ψυχολογικά, όσο και οικονομικά. Μόνον ο Κωνσταντής θα καταφέρει να ορθοποδήσει, αυτό, όμως, δε θα δώσει χαρά στην μητέρα του.

Η Πηνελόπη θα ζει πάντα με το απωθημένο ενός μεγάλου έρωτα. Ο Νικηφόρος και ο Δούκας θα καταστραφούν οικονομικά, διαλύοντας κάθε δεσμό που υπάρχει μεταξύ τους. Μάλιστα, ο Νικηφόρος δε θα κερδίσει ποτέ ξανά την εκτίμηση της γυναίκας που αγάπησε όσο καμία. Η Μυρσίνη, θα μείνει μόνη. Θα δει με τα μάτια της να γκρεμίζονται, όλα όσα προσπαθούσε να χτίσει τόσα χρόνια.

Η μόνη της παρηγοριά, θα είναι ο μικρός Σέργιος. Η Ασημίνα θα φροντίσει ο γιος της να κρατήσει επαφές με την γιαγιά του. Έτσι, η Μυρσίνη, θα απαριθμεί ένα – ένα τα λάθη της. Λάθη που οδήγησαν την ίδια, αλλά και την οικογένειά της, στην μοναξιά.