Επικαιρότητα:

Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη που κάνει άνω κάτω την Ασημίνα

15 Φεβ. 2021 - 08:10 | Media
Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη που κάνει άνω κάτω την Ασημίνα

 Άγριες Μέλισσες – Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 92: Θα καταφέρει ο Βόσκαρης να γλυτώσει από τα χέρια του Θανάση;

Η Ασημίνα υποψιάζεται πως κάποιος άντρας έχει μπει στη ζωή της Δρόσως κι αποφασίζει να το ερευνήσει. Η αποκάλυψη της Δρόσως θα την κάνει να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια της. Η Ανέτ ανακαλύπτει πως ο Σωκράτης συνεχίζει τη συνεργασία του με τον Δούκα κι αποφασίζει να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

Η μέρα για την υπογραφή της συμφωνίας του Ιγνατιάδη με τον Συνεταιρισμό, φτάνει. Θα καταφέρει ο Δούκας να τα πάρει όλα στα χέρια του; Ο Μιλτιάδης κάνει μια απέλπιδα προσπάθεια να απελευθερωθεί απ’ τον Γιάννο, πριν φτιάξει τη νέα του ζωή με τη Βιολέτα. Το αναίσθητο σώμα μιας γυναίκας θα ταράξει συθέμελα το σπίτι των Σεβαστών.

Άγριες Μέλισσες – Τρίτη 16 Φεβρουαρίου – Επεισόδιο 93: Οι ετοιμασίες για τον γάμο του Μιλτιάδη και της Βιολέτας προχωράνε και όλοι είναι χαρούμενοι για το ζευγάρι, παρά τις ανησυχίες του Λάμπρου. Ο Μπάμπης ανακαλύπτει πως ο Κωνσταντής πάει, κρυφά, τον Σέργιο για να τον δει η Δρόσω.

Θα αποκαλύψει στην Ασημίνα πως είναι ζευγάρι η αδελφή της και ο Κωνσταντής;

Η Ζωρζέτ βλέπει πως δεν έχει ελπίδες με τον Μελέτη. Πώς θα αντιδράσει; Ο Νικηφόρος γιορτάζει τη συμφωνία ενώ ο Δούκας ετοιμάζεται για την επάνοδό του. Ο Θέμελης, μετά τις προειδοποιήσεις της Ανέτ, αποφεύγει τον Δούκα, ο οποίος αρχίζει να τον υποψιάζεται. Ο Βόσκαρης ζητά προστασία από την Αστυνομία και μαζί με τη Σοφούλα θα μεταφερθούν σε μια κρυφή τοποθεσία, φέρνοντας τον Τόλλια και την Παγώνα σε απελπισία.