Επικαιρότητα:

Το ξέσπασμα της Σοφούλας και η άσχημη εξέλιξη για την Ουρανία στις Άγριες Μέλισσες

15 Φεβ. 2021 - 09:45 | Media
Το ξέσπασμα της Σοφούλας και η άσχημη εξέλιξη για την Ουρανία στις Άγριες Μέλισσες

Μία μεγάλη έκρηξη θυμού θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές στο αποψινό επεισόδιο ). Η Σοφούλα, ξεσπάει, στις Άγριες Μέλισσες, στους κατοίκους του χωριού, αλλά και στον Βόσκαρη, ύστερα από μία μεγάλη αποκάλυψη.
Όσο η δίκη πλησιάζει, ο Βόσκαρης, αλλά και η σύζυγός του, βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όλο το χωριό έχει γίνει μια γροθιά, αποτελώντας την ασπίδα της Λενιώς. Αυτό θα εξοργίσει την Σοφούλα, η οποία νιώθει πως ο άντρας της αδικείται. Δεν μπορεί να χαρεί τον έρωτά της μαζί του, καθώς τα εμπόδια όλο και αυξάνονται. Τί θα δούμε στη συνέχεια;
Η πρωταγωνίστρια βρίσκει το θάρρος να κατηγορήσει, μαζικά, όλους τους κατοίκους του Διαφανίου. Επισκέπτεται το καφενείο και φωνάζει πως νιώθει αδικημένη. “Μην κάνετε πως νοιάζεστε για μένα”, θα τους πει, αφήνοντας άφωνους συγγενείς και φίλους. Ενώ προσπαθούν να της εξηγήσουν πως έχει κάνει λάθος με τον Βόσκαρη, εκείνη δεν ακούει.
Ακόμη και ο Άγγελος θα την προσεγγίσει ξανά, ζητώντας της να προσέχει. Η Σοφούλα, ανένδοτη θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό του συζύγου της. Μετά την δολοφονική επίθεση του Θανάση, θα πειστεί πως όλοι θέλουν το κακό του Βόσκαρη και θα κάνει τα πάντα για να τους αντιμετωπίσει. Μέχρι που, μία σοβαρή αποκάλυψη, θα τις κινήσει υποψίες.
Ο Βόσκαρης, προκειμένου να σωθεί, θα υποστηρίξει στο δικαστήριο πως είχε σχέση με την Ελένη Σταμίρη. Αυτό θα εξοργίσει την Σοφούλα, η οποία ζούσε στην άγνοια. Δε γνώριζε πως ο αγαπημένος της είχε σχέση με την Ελένη. Νόμιζε, πως απλά αυτή η γυναίκα τον μισούσε και τον ζήλευε. Μάλιστα, μπορεί να πίστευε πως ήταν ερωτευμένη μαζί του.

Ποτέ, όμως, δεν υποψιάστηκε πως ο Μάνος είχε σχέση μαζί της. Η Σοφούλα ξεσπάει στον Βόσκαρη, μετά την αποκάλυψη αυτή, στις Άγριες Μέλισσες. Εκείνος, όμως, καταφέρνει ξανά να την πείσει. Είτε χρησιμοποιώντας τον ‘καλό’ του εαυτό, είτε όχι.

Μια άσχημη εξέλιξη έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες» για μια από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες της σειράς, την Ουρανία.
Ο ενθουσιασμός της Ουρανίας για το νέο της εγχείρημα είναι τόσο μεγάλος σε σημείο τέτοιο ώστε να μη σκέφτεται το ενδεχόμενο μιας πιθανής αποτυχίας. Η αγαπημένη μας μοδίστρα λατρεύει τη δουλειά της και η πρόταση του μεγαλέμπορου Τσαμπαρδή τη βρίσκει σε μια στιγμή απογοήτευσης. Από τη μια μέρα στην άλλη το ηθικό της Ουρανίας ανεβαίνει στα ύψη και βλέπει πλέον τη νέα αυτή συνεργασία της ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ανοίξει τα φτερά της στον επιχειρηματικό ορίζοντα.
Αλλά δυστυχώς η μοίρα παίζει άσχημο παιχνίδι στη πλάτη της Ουρανίας αφού όπως θα δούμε στη συνέχεια η γλυκιά μοδίστρα θα βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων.

Πιο συγκεκριμένα η ώρα για να παραλάβει την παραγγελία του ο Τσαμπαρδής πλησιάζει. Οι ραπτομηχανές της Ουρανίας και των κοριτσιών που έχει πάρει στη δούλεψη της έχουν πάρει «φωτιά».
Η κατασκευή των ρούχων ολοκληρώνεται και η Ουρανία είναι χαρούμενη που θα παραδώσει το εμπόρευμα στην ώρα του. Ο Μίμης Τσαμπαρδής εμφανίζεται στο Διαφάνι και στον επαγγελματικό χώρο της Ουρανίας ζητώντας την παραγγελία των ρούχων του. Η Ουρανία του παραδίδει το εμπόρευμα και ο Τσαμπαρδής την πληρώνει δίνοντας της επιταγές. Ο Τσαμπαρδής φορτώνει το εμπόρευμα στο αυτοκίνητο του και φεύγει περιχαρής από το Διαφάνι.
Η Ουρανία στην αρχή είναι κι αυτή περιχαρής που όλα πήγανε καλά με την εκτέλεση της παραγγελίας αλλά μετά από κάποιες μέρες  θα της έρθει «ο ουρανός στο κεφάλι». Θα πάει στη τράπεζα να εξαργυρώσει τις επιταγές του Τσαμπαρδή κι εκεί θα πάθει το μεγάλο σοκ. Ο υπάλληλος  της λέει ότι οι επιταγές που έχει στα χέρια της είναι ακάλυπτες. Η Ουρανία θέλει «ν’ ανοίξει η γη να την καταπιεί». Δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο κόπος της όλος πάει χαμένος. Κι ότι τη πάτησε έτσι. Φανερά απογοητευμένη παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το Διαφάνι.