Βόμβα στις Άγριες Μέλισσες: Χωρίζει η Δρόσω με τον Κωνσταντή. Ασημίνα και Νικηφόρος φεύγουν

21 Φεβ. 2021 - 15:09 | Media
Βόμβα στις Άγριες Μέλισσες: Χωρίζει η Δρόσω με τον Κωνσταντή. Ασημίνα και Νικηφόρος φεύγουν

 Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω και αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον τους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TV24 τα πάνω-κάτω θα έρθουν και αυτή την εβδομάδα στη ζωή της Ελένης, της Ασημίνας και της Δρόσως, καθώς η καθεμία θα πρέπει να πάρει σοβαρές αποφάσεις για τη ζωή της, άλλες ευχάριστες και άλλες δυσάρεστες.

Ξεκίνησαν οι τρεις τους ενωμένες και αγαπημένες, αλλά η μοίρα τούς έδειξε το πιο σκληρό της πρόσωπο! Από τη μέρα που ο πατέρας τους Γιώργης Σταμίρης δολοφονήθηκε από τον Σέργιο (κάτι το οποίο εκείνες δεν γνωρίζουν), η ζωή τους άλλαξε άρδην και μόνο άσχημα πράγματα τους συμβαίνουν!

Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως δεν έχουν και τις καλές τους στιγμές, αλλά εκεί που πάνε να χαρούν και δείχνουν πως όλα κυλάνε ομαλά, κάτι κακό συμβαίνει και ρίχνονται ξανά στη δυστυχία! Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω και αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή και το μέλλον τους, κυρίως σε ό,τι αφορά την προσωπική τους ζωή! Ας δούμε πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις τους με τους Λάμπρο, Νικηφόρο και Κωνσταντή.

Από τα πρώτα επεισόδια της σειράς, ο Κωνσταντής δεν είχε κρύψει το πόσο του αρέσει η Δρόσω, αλλά όταν την είδε να χορεύει αισθησιακά στη «Χαβάη» με σέξι εμφάνιση, στο μυαλό του βρισκόταν μόνο η δική της εικόνα!

Μάλιστα για χάρη της διέλυσε και τον αρραβώνα του με τη Δόμνα, παρόλο που αυτό είχε επιπτώσεις στην παράνομη επιχείρηση που είχαν στήσει με τον Μελέτη και λίγο κινδύνευσε να μπει στη φυλακή.

Παράλληλα, η αποκάλυψη πως ο Σέργιος είναι δικό της παιδί, τον έκανε να αγαπήσει τη Δρόσω ακόμα περισσότερο και έκανε τα πάντα για να τη φέρει πίσω στο χωριό και το κατάφερε! Με την πρώτη ευκαιρία της εξομολογήθηκε τον έρωτά του για εκείνη και η Δρόσω από την πλευρά της ανταπέδωσε και κάπως έτσι ξεκίνησε η… παράνομη σχέση τους! Ενώ,ο γάμος του Μιλτιάδη και της Βιολέτας που έγινε μερικές μέρες πριν φέρνει ευχάριστα νέα!

Όμως, όταν αυτή μαθεύεται, κανείς δεν θα τη δει με καλό μάτι και όλοι θα προσπαθήσουν να τους χωρίσουν! Πρώτος ο Νικηφόρος αντιδράει, καθώς είναι σίγουρος πως Δρόσω και Κωνσταντής είναι μαζί για να τον εκδικηθούν και να του πάρουν τον Σέργιο. Οταν οι Σεβαστοί μαθαίνουν για τη σχέση τους, ο Δούκας γίνεται έξαλλος και διώχνει τον γιο του από το σπίτι. Ομως, παρόμοια αντίδραση είχε και η Ελένη όταν έμαθε ποιος είναι ο άντρας που αγαπάει η Δρόσω και προσπάθησε να της αλλάξει τα μυαλά, αλλά μάταια! Παρ’ όλα αυτά, τόσο η Δρόσω όσο και ο Κωνσταντής ξέρουν πολύ καλά πως ποτέ δεν θα καταφέρουν να ευτυχήσουν καθώς πάντα θα τους «πολεμάνε», αλλά και οι δύο δείχνουν αποφασισμένοι να παλέψουν για τη σχέση τους. Μέχρι που η Ασημίνα εκβιάζει ανοιχτά τη Δρόσω: «Αν δεν χωρίσεις με τον Κωνσταντή, δεν πρόκειται να δεις ποτέ ξανά τον Σέργιο».

Εκείνη βρίσκεται σε δίλημμα! Από τη μια ο μονάκριβος γιος της που τον έδωσε αμέσως μόλις τον γέννησε και από την άλλη ο άντρας που έψαχνε στη ζωή της! Μοιραία η ζυγαριά γέρνει προς το παιδί, και έτσι η Δρόσω αποφασίζει να χωρίσει τον Κωνσταντή!

Ο χωρισμός τούς στοιχίζει πολύ ακριβά και ο καθένας προσπαθεί να τον ξεπεράσει. Η μεν Δρόσω προτείνει στον Κυριάκο να της γράψει ένα τραγούδι, ενώ ο Κωνσταντής συνεχίζει να την υποστηρίζει στη Μυρσίνη που τη βρίζει συνέχεια: «Γλίτωσες από αυτό το βρομοθήλυκο! Την αδελφή της φόνισσας του αδελφού σου!».

Ομως ο χωρισμός τους δεν θα κρατήσει για πολύ και αποφασίζουν να συνεχίσουν να βλέπονται κρυφά απ’ όλους: «Κανείς δεν θα δεχτεί τη σχέση μας, θα μας πολεμήσουν! Αν μάθουν ότι βλεπόμαστε πάλι, θα μου πάρουν το παιδί, Κωνσταντή, δεν θα με αφήσουν να τον δω ποτέ ξανά».

Η μαντάμ Κούλα που βρίσκεται στο Διαφάνι, στέκεται δίπλα στη Δρόσω που συνεχίζει να παλεύει ανάμεσα στην αγάπη για τον γιο της και τη σχέση της με τον Κωνσταντή.
Ασημίνα και Νικηφόρος φεύγουν
Οταν η Ελένη μαθαίνει από τον Κωνσταντή όλη την αλήθεια για το σατανικό σχέδιο του Δούκα, εισβάλλει στον συνεταιρισμό και αποκαλύπτει τα πάντα: «Ο Δούκας μάς έστησε παγίδα! Είναι πίσω από την επένδυση του Ιγνατιάδη! Ολα περνάνε στα χέρια του».

Ο Νικηφόρος βρίσκεται σε αναταραχή και δεν μπορεί να πιστέψει πως ο ίδιος του ο πατέρας τον παγίδευσε και φεύγει να πάει να τον βρει!

Νιώθει πως έχει ηττηθεί με τον χειρότερο τρόπο και το σπίτι των Σεβαστών είναι ένα βήμα πριν την οριστική διάλυση: «Ντρέπομαι για λογαριασμό σου, πατέρα! Ντρέπομαι που είσαι πατέρας μου», ενώ ο Δούκας με υπεροψία του απαντάει:

«Τι νόμιζες, Νικηφόρε; Οτι θα σε άφηνα να καταστρέψεις την περιουσία μας και να παίζουν οι χωριάτες πάνω στα δικά μου χωράφια; Ομως, μη μου κάνεις τον θιγμένο! Δεν έχασες από εμένα, Νικηφόρο! Εχασες από την υπεροψία σου και τη μεγαλομανία σου να γίνεις άρχοντας του κάμπου! Εσύ, άρχοντας του κάμπου! Εσύ δεν μπορείς ούτε την οικογένειά σου να κρατήσεις, θα κρατήσεις μια ολόκληρη αυτοκρατορία;».

Ο Νικηφόρος προσπαθεί να χαλάσει τα σχέδια του Δούκα αλλά πέφτει σε αδιέξοδο άλλη μια φορά. Βυθίζεται στη θλίψη του για όσα του έκανε ο πατέρας του και προτείνει στην Ασημίνα να φύγουν: «Μάλλον θα είναι καλύτερο για όλους μας να φύγουμε! Να πάμε στο Παρίσι, Ασημίνα! Εγώ, εσύ και το παιδί μας! Να ζήσουμε μακριά τους, να βρούμε ξανά την ευτυχία μας, εμάς, τον γάμο μας».

Η Ασημίνα δεν συμφωνεί: «Νικηφόρε, είσαι θυμωμένος και απογοητευμένος! Δεν είναι λύση να φύγουμε! Πρέπει να βρεις τρόπο να αντιμετωπίσεις την κατάσταση».

Όμως, όταν ο Σέργιος βρίσκει τα αποκόμματα των εφημερίδων από τη δίκη της Ελένης και μάθει την αλήθεια για τη δολοφονία του θείου Σέργιου θα ταράξει τον μικρό και η Μυρσίνη θα ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά!

Όλη η οικογένεια είναι απέναντί της, αλλά εκείνη δείχνει αμετανόητη: «Να μάθει το παιδί ότι η θεία του είναι φόνισσα! Αργά ή γρήγορα θα γινόταν».
Η κατάσταση αυτή οδηγεί την Ασημίνα να σκεφτεί σοβαρά την πρόταση του Νικηφόρου να φύγουν στο Παρίσι: «Τελικά, ίσως το να φύγουμε είναι καλή ιδέα», παραδέχεται και οι δυο τους κάνουν όλες τις απαραίτητες κινήσεις για να μπορέσουν να φύγουν μακριά από το Διαφάνι!